Mikko Hirvonen

Head of Paid Social & Programmatic

MIKSI OLET DIGITAALISEN MARKKINOINNIN KONSULTTI

Viimeiset 5 vuotta olen määrätietoisesti kehittänyt osaamistani digitaalisen markkinoinnin kentällä ja kasvanut nykyiseen rooliini. Tätä ennen työskentelin pitkään urheilukaupan parissa, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Olen toiminut erilaisissa markkinoinnin tehtävissä asiakkaan puolella, mediatalossa sekä toimistopuolella. Moniulotteinen näkökulma pelikenttään on auttanut ymmärtämään asioita tavallista laajemmin. Lisäksi vahva myynti- ja asiakaspalvelutaustani näkyy asiakeskeskeisenä ja tuloshakuisena tekemisenä.

Parasta työssäni ovat onnistumiset yhdessä asiakkaiden kanssa. On hienoa, kun voin omalla toiminnallaan edesauttaa asiakkaan liiketoiminnan kasvua ja tuottaa mitattavia tuloksia. Pidän myös uuden oppimisesta ja sitä tällä alalla tapahtuu jatkuvasti. Jos kokee olevansa valmis, on luultavasti jämähtänyt paikoilleen ja muut ovat jo ajaneet ohi. 

MISTÄ AMMATILLISESTA SAAVUTUKSESTASI OLET YLPEÄ?

Olen ylpeä saavuttamastani kehityskaaresta ja siitä, että sinnikäs tekeminen on tuottanut tulosta. Olen opiskellut myyntiä ja markkinointia ammattikorkeakoulussa sekä jatkanut opintojani suorittamalla kauppatieteiden maisterin tutkinnon pääaineena Tietojohtaminen ja Johtajuus. Näkisin, että opiskelu on tarjonnut paitsi paljon tietoa myös oikean mind setin uuden oppimiseen. 

Olen  ylpeä siitä, että saan työskennellä upeiden suomalaisten brändien parissa ja olen pystynyt osaamisellani saavuttamaan hienoja tuloksia niiden kanssa. Viime vuodet on ollut erityisen hienoa työskennellä taitavien asiantuntijoiden ympäröimänä. Nimittäin vain tiimityöllä syntyy parhaat tulokset.

MITÄ AMMATILLISIA HAAVEITA SINULLA ON?

Haluan jatkaa oman syväosaamisen kehittämistä sosiaalisen median ja ohjelmallisen -mainonnan parissa. Strategisen puolen kehittämisen näen myös erittäin tärkeänä kokonaisuuden kannalta. Tärkeintä minulle on työskennellä hienossa tiimissä, uutta oppien ja oppeja jakaen. Kaikki uudet asiat ovat oikein tervetulleita!