Mirkka Mussalo

Mirkka Mussalo

PPC Consultant

Kerro lyhyesti itsestäsi

Olen työhöni kunnianhimoisesti suhtautuva digimarkkinoinnin ammattilainen, joka on kasvattanut osaamistaan niin kansainvälisen pörssiyhtiön palkkalistoilla kuin omatoimisena freelancerinakin. Hakusanamainonnan saloihin perehdyin muutama vuosi sitten Dublinissa, missä operoin Googlen suurimpien asiakkaiden mainostilejä. SEM:in lisäksi minulla on kokemusta SEO:sta, sisällöntuotannosta ja verkkokaupasta Suomen, Irlannin ja Saksan maaperällä.

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Työssäni yhdistyvät hyvässä suhteessa datan pyörittäminen, sosiaalinen kanssakäyminen ja ongelmanratkaisu. Lisäksi jatkuvasti muuttuva digimainonnan kenttä haastaa minut kehittymään ja kasvamaan – tällä alalla kenelläkään ei ole varaa tuudittautua edellisvuoden oppeihin, jos haluaa olla alansa huippu vielä ensi vuonnakin.

Mistä ammatillisesta saavutuksestasi olet ylpeä?

Olen ylpeä siitä, että saan työskennellä OIKIOlla muiden yhtä kunnianhimoisten tyyppien kanssa, joista jokainen on oman alansa huippu. Yhdessä jätämme jäljen suomalaisen digimainonnan kenttään ja haastamme samalla myös muut alan toimijat mukaan.

Mitä ammatillisia haaveita sinulla on?

Toivon, että minun kanssani tekemisissä olevat ihmiset tuntevat minut kovan luokan ammattilaisena, mutta myös ihmisenä, jonka kanssa on mukava työskennellä.