Niilo Relander

Advisor

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Digitaalisessa liiketoiminnassa ja markkinoinnissa minua kiehtoo analytiikka, uudet teknologiat ja alan nopea muutosvauhti. Analytiikka ja uudet teknologiat tekevät digitaalisesta markkinoinnista jatkuvasti entistä kohdennetumpaa, oikea-aikaisempaa ja puhuttelevampaa. Nopea muutos edellyttää jatkuvaa oppimista ja uusien menetelmien testaamista.

Mistä saavutuksestasi olet ylpeä?

Olen erityisen ylpeä siitä, että olen päässyt tekemään töitä pitkään mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa ja pystynyt kehittämään heidän digitaalista liiketoimintaa ja markkinointia menestyksekkäästi. Matkalla on rakennettu edistyneitä web-analytiikan ympäristöjä, nostettu asiakkaiden verkkomyynnin volyymeita, moninkertaistettu verkkopalveluiden konversioasteita ja tiputettu merkittävästi asiakkaiden asiakashankintahintoja. Lisäksi olen ollut onnekas, että olen saanut tehdä töitä yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa viimeiset seitsemän vuotta. Heiltä on väkisinkin tarttunut osaamista mukaani.

Mitä haaveita sinulla on?

Haaveenani on työskennellä koko työurani digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin parissa yhdessä alan kärkiosaajien kanssa.

Henkilökohtainen blogi: Niilo Relander