Satu Brandt

Satu Brandt

SEO Consultant

Kerro lyhyesti itsestäsi

Olen asiakaslähtöinen digitaalisen markkinoinnin kehittäjä. Minulla on kokemusta paikallisten sekä kansainvälisten B2B ja B2C asiakkaiden konsultoinnista eri toimialoilla. OIKIOlla työskentelen hakukoneoptimoinnin (SEO) ja analytiikan parissa.

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Monen vaiheen kautta löysin työn digitaalisen markkinoinnin konsulttina. Siinä yhdistyvät ammatilliset kiinnostuksen kohteeni: markkinoinnin, verkkosivujen- ja liiketoiminnan strateginen kehittäminen sekä data ja analytiikka. Lisäksi saan työskennellä kiinnostavissa projekteissa erilaisten yritysten ja ihmisten kanssa.

Mistä ammatillisesta saavutuksestasi olet ylpeä?

Olen erityisen ylpeä, kun asiakkaani ottavat hakukoneoptimoinnin näkökulman osaksi päivittäistä tekemistä. Toki olen myös ylpeä kun pääsemme asiakkaan kanssa hakukoneoptimoinnille asetettuihin tavoitteisiin.

Mitä ammatillisia haaveita sinulla on?

Haluan työskennellä tulevaisuudessakin asiakkaiden kanssa, jotka ovat aidosti kiinnostuneita kehittämään digitaalista markkinointia ja valmiita tekemään töitä sen eteen. Haluan olla mukana luomassa positiivista vaikutusta asiakkaiden liiketoimintaan ja heidän loppuasiakkailleen.