Satu Tamminen

Satu Tamminen

Assistant Controller

Kerro lyhyesti itsestäsi

Opiskelujen ja työelämän kautta olen löytänyt itseni kerta toisensa jälkeen numeroiden parista. Lähden innolla etsimään merkitystä luvuille ja tuottamaan hyödyllistä tietoa näiden pohjalta. Taloushallinnon tehtäviin saan myös kätevästi yhdistettyä kiinnostukseni juridiikkaan. Kuitenkaan pelkkä excel ja raportit eivät riitä työkavereiksi, jonka vuoksi muilla OIKIOlaisilla on itselle iso merkitys.

Miksi olet taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinto tarjoaa valtavasti erilaisia työtehtäviä, jonka ansiosta voin suuntautua niihin tehtäviin ja toimialoille, jotka tuntuvat juuri minulle sopivilta. Pääsen analysoimaan liiketoimintaa lukujen kautta, sekä kehittämään talouden ja hallinnon prosesseja. Nautin tarkkuutta vaativasta työstä ja asioiden organisoinnista, joten luonteeltanikin viihdyn hyvin yrityksen taustatehtävissä. Pyrin myös jatkuvasti miettiä uusia toimintatapoja, jotka helpottavat tekemistä ja tekevät työstä entistä mielekkäämpää.

Mistä saavutuksesta olet ylpeä

Olen jo ehtinyt kerryttämään työkokemusta erityyppisistä organisaatioista, monipuolisuuden kautta myös oppii todella paljon. Tottakai olen myös ylpeä siitä, että nappasin OIKIOn ensimmäisen hallinnollisen roolin. Saan vaikuttaa omaan työnkuvaan ja pääsen osaksi yrityksen kasvua.

Mitä haaveita sinulla on

Haluan jatkuvasti kehittää ammatillista osaamistani ja jakaa onnistumisia yhdessä tiimin kanssa. Olisi myös hienoa asua hetki toisessa maassa ja nähdä millaista on tehdä töitä eri kulttuurissa.