Selja Selenius

Lead Programmatic Consultant

Tsau! Olen Seleniuksen Selja ja toimin OIKIOlla Lead Programmatic Consultant- roolissa. Lemppariaiheeni töissä on ohjelmallinen mainonta, jota olen päässyt tekemään jo yli 10 vuotta. Digimarkkinoinnin alalla aika ei käy pitkäksi ja olenkin aina innolla testailemassa uusia juttuja oli sitten kyse ulkomainonnasta tai vaikkapa myynninmallinnuksesta. 

Olen opiskellut digitaalista designia ja sitä kautta päädyin mediatoimistoon töihin. Urani alkoi bannerituotannoista ja aika pian huomasin, että nimenomaan display-mainonta on se minun pala kakkua, visuaalinen ihminen kun olen. Olimme ensimmäisten joukossa tuomassa ohjelmallista ostamista Suomeen ja tästä onkin jo vierähtänyt reilu 10 vuotta. Ohjelmallisen mainonnan parissa työskentelen edelleen hyvin vahvasti ja ilolla olen sitä kehittänyt täällä meillä OIKIOlla. Parasta on se, että jokainen päivä on erilainen ja koko ajan tapahtuu uusia asioita. Välillä toki vauhti on aika hurjaa, mutta kokemuksen myötä osaa myös poimia ne oleellisimmat ja tärkeimmät jutut, joihin keskittyä.

Alalla olen ollut jo lähemmäs 15 vuotta ja sinä aikana olen päässyt työskentelemään hyvin monien eri toimialojen ja toki yritysten kanssa.

Sanottua Seljasta:

Seljan intohimo digimarkkinoinnin eri alueisiin huokuu jo pitkältä. Seljan supervoima on, että hän aina haluaa omalla esimerkillään saada työkaveritkin antamaan parastaan ja näyttämään hyvältä. Selja on luotettava työkaveri ja mielellään sparrailee ja haastaa etsimään uusia näkökulmia vanhoihin malleihin.

Mikäli saat Seljan tekemään mainontaanne, älä jätä tilaisuutta käyttämättä, vaan kysy häneltä parhaat tapahtuma- tai ravintolavinkit!