Taru Paavola

Lead Paid Social Consultant

Miksi olet digitaalisen markkinoinnin konsultti?

Markkinointi ja digitaalisuus ovat kiehtoneet minua jo monien vuosien ajan niiden monipuolisuudellaan ja vaihtelevuudellaan. Aiempi työkokemukseni tulee in-house puolelta, missä olen päässyt tekemään monipuolisia tehtäviä. Halusin kuitenkin erikoistua tietyn osa-alueen asiantuntijaksi ja tulla siinä syväosaajaksi, jotta voisin jakaa osaamistani myös muille. Digitaalisen markkinoinnin konsulttina pääsen tekemään juuri tätä. On innostavaa oppia joka päivä jotain uutta, kehittyä yhdessä mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa ja jakaa opittuja vinkkejä eteenpäin.

Mistä saavutuksesta olet ylpeä?

Olen ylpeä siitä, että saan työskennellä kovan ammattitaidon omaavien kollegoiden kanssa. Koen onnistumisen tunteita esimerkiksi silloin, kun asetetut tavoitteet saavutetaan tai ne ylitetään. On myös hienoa saada positiivista palautetta omasta työstään.

Mitä tulevaisuuden haaveita sinulla on?

Digimarkkinointi muuttuu ja kehittyy koko ajan, joten aina löytyy uutta opittavaa. Haluankin pysyä vauhdissa mukana ja napata kiinni uusimmista trendeistä. Tällä tavoin pystyn kehittämään ja syventämään osaamistani entisestään.