OIKIO elementtien sanakirja

Elementit ammentavat muotonsa kulttuuristamme, toimintatavoistamme sekä historiastamme. Polttoaineenamme toimii asioita oientava kunnianhimoinen kasvuyritys, joka tuo alalle uusia käytäntöjä ja toimii suunnannäyttäjänä muille.

Syväosaaminen

Syvennymme ydinosaamiseen ja haluamme tehdä parasta digitaalista markkinointia. Asiantuntijamme haluavat olla alansa parhaita ja laajennamme jatkuvasti osaamistamme. Rakennamme työkaluja ja arvostamme asiantuntijan halua hyödyntää ja kehittää niitä edelleen.

Itseohjautuvuus

Vapaus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä. Luotamme jokaisen oikiolaisen olevan oman työnsä paras asiantuntija. Osaamme tehdä itsenäisiä päätöksiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sparraus

Ytimessämme on kaverin auttaminen. Sparraamalla kollegojen ja asiakkaiden kanssa syntyy uusia ideoita ja entiset haasteet muuttuvat motivoiviksi projekteiksi. Uskomme jatkuvaan vuoropuheluun ja kysyvä saa aina apua.

Välittäminen

Välitämme toisistamme ja asiakkaistamme. Meillä on matala hierarkia ja kaikki ovat tasavertaisia taustasta riippumatta. Jokaisen mielipide huomioidaan.