OIKIO elementtien sanakirja

Elementit ammentavat muotonsa OIKIO:n kulttuurista, toimintatavoista sekä historiasta. Polttoaineena toimii asioita oientava nälkäinen kasvuyritys, joka luo alalle uudet käytännöt ja toimii suunnannäyttäjänä muille.

OIKIO-elementti

Geometriseen tyyliin yrityksen nimestä asetelmansa saava elementti muodostuu pyöreistä muodoista. Ympyröiden läpinäkyvyys ilmaisee OIKIO:n tapaa tyoskennellä. Asiakaskeskeisyys ja asiakkaan ehdoilla työskentely välittyy segmenttien yhteydestä toisiinsa. Ympyröiden jakamat alueet havainnollistavat vektorintarkasti OIKIO:n osaamista ja sen perustelemista datalla.

Työskentely-, ura- ja kasvuelementti

Ylös- ja eteenpäin osoittava kompassi kertoo yhdestä Suomen nopeiten kasvavasta asiantuntijatoimistosta. OIKIO on oman osaamisen terävä kärki asiantuntijuudessa & huippuosaamisessa

Kulttuuri -elementti

OIKIOlla työskentely asiakkaan kanssa ja toisten OIKIOlaisten kanssa on joustavaa, mutta myös ennakoivaa niinkuin elementtikin. Työnteko saa ja pitää olla hauskaa sekä eläväistä.

Asiakkaat-elementti

OIKIOlla myynti ja lunastus kulkevat käsi kädessä. Asiakkaalla on kehys tai ongelma, OIKIOlainen tuo siihen sisällön ja ratkaisun. Palaset loksahtaa kohdilleen.

Tasapaino -elementti

Työskennellessä asiakkaidemme kanssa, pyrimme löytämään parhaan mahdollisen tasapainon. Asiakkaat valitsivat OIKIOn Vuoden 2018 Toimistoksi.

Data -elementti

OIKIOssa yhdistyy vahva analytiikka-, sivustokehitys- ja liiketoimintaosaaminen. Autamme kehittämään verkkopalveluista mitattavia, helppokäyttöisiä ja tehokkaita myyntikanavia.

Läpinäkyvyys -elementti

OIKIOta perustettaessa päätettiin, että toimisto rakennetaan asiantuntijoiden ja asiakkaiden ehdoilla tarkoituksena muuttaa koko toimiala toimimaan läpinäkyvämmin ja asiakaskeisimmin. Ensimmäisiä päätöksiä oli, että otamme tehtäväksemme palauttaa datan omistajuuden takaisin asiakkaille.

Pingispöytä -elementti

Asiakastyön pitäisi olla enemmän pingistä kuin keilausta. Nopea ja jatkuva vuorovaikutus on menestyksen edellytys kumppanityössä.

Hashtag -elementti

Keskitymme web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja online-mainonnan optimointiin. Kehitämme, jalostamme ja testaamme jatkuvasti uusia menetelmiä, toimintamalleja ja rutiineja pitääksemme asiakkaamme askeleen edellä kilpailijoitaan.

Kasvu -elementti

Meitä oikiolaisia on nyt 20+ ja kasvamme keskimäärin yhden asiantuntijan kuukausivauhtia.

Luonnistumis -elementti

Kehitämme, jalostamme ja testaamme jatkuvasti uusia menetelmiä, toimintamalleja ja rutiineja pitääksemme asiakkaamme askeleen edellä kilpailijoitaan. Asiat niin sanotusti luonnistuvat ja loksahtavat paikoilleen.

Kehitys- ja kasvuelementti

Palvelemme myös pienempiä kasvuhaluisia yrityksiä, joiden liiketoiminta on digitaalisissa kanavissa. Pyrimme tekemään töitä ennen kaikkea mukavien ja kehityshaluisten ihmisten kanssa.