OIKIO elementtien sanakirja

Elementit ammentavat muotonsa kulttuuristamme, toimintatavoistamme sekä historiastamme. Polttoaineenamme toimii asioita oientava kunnianhimoinen kasvuyritys, joka luo alalle uudet käytännöt ja toimii suunnannäyttäjänä muille.

Läpinäkyvyys

Nimestämme muotonsa ammentava elementti kuvastaa asiakkaidemme ja meidän yhteistyön läpinäkyvyyttä. Toimintatapamme pohjautuvat läpinäkyvyyteen tähdäten asiakkaidemme ymmärryksen ja osaamisen kasvattamiseen.

Suunta

Koilliseen osoittava kompassi kuvastaa kykyämme viitoittaa suuntaa asiakkaillemme digitaalisessa markkinoinnissa sekä tuoda positiivisia tuloksia.

Asiakkaat

Kehykset kuvastavat asiakkaidemme haasteita digitaalisessa markkinoinnissa. Me suunnittelemme ja toteutamme kohdilleen loksahtavat ratkaisut.

Syväosaaminen

Strategiamme on syventyä kapeisiin osa-alueisiin ja tehdä Pohjoismaiden parasta digitaalista markkinointia. Vastapainoksi laajennamme jatkuvasti osaamistamme sisäisissä koulutuksissa tai muissa seminaareissa.

Nörtti

Taustamme on poikkeuksellisen tekninen ja arvostamme asiantuntijan halua kasvattaa teknistä osaamistaan. Tämä vaatii loogista päättelykykyä, joka auttaa asiantuntijaa ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia ja rakentamaan skaalautuvia ratkaisuja.

Itseohjautuvuus

Vapaus ja vastuu kulkevat meillä käsikädessä. Emme mikromanageeraa, vaan vahvistumme rakentajahenkisistä asiantuntijoista, jotka osaavat tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Sparraus

Ytimessämme on kaverin auttaminen. Sparraamalla kollegojen ja asiakkaiden kanssa syntyy uusia ideoita ja entiset haasteet muuttuvat motivoiviksi projekteiksi. Kysyvä saa aina apua.

Pingispöytä

Kuulimme sanonnan “Asiakastyön kuuluisi olla enemmän pingistä kuin keilausta” ja olemme täysin samaa mieltä. Uskomme yhden täyskaadon sijaan jatkuvaan vuoropuheluun. Pelkän ulkoistamisen sijaan työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja kommunikoimme aktiivisesti. Plus meillä voi pelata pingistä.

Data

Yhdistämme vahvan web-analytiikka-, verkkopalvelukehitys- ja liiketoimintaosaamisen. Autamme asiakkaitamme kehittämään verkkopalveluista mitattavia, helppokäyttöisiä ja tehokkaita myyntikanavia.