OIKIO elementtien sanakirja

Elementit ammentavat muotonsa kulttuuristamme, toimintatavoistamme sekä historiastamme. Polttoaineenamme toimii asioita oientava kunnianhimoinen kasvuyritys, joka luo alalle uudet käytännöt ja toimii suunnannäyttäjänä muille.

Läpinäkyvyys

Toimintatapamme pohjautuvat läpinäkyvyyteen tähdäten asiakkaidemme ymmärryksen ja osaamisen kasvattamiseen. Haastamme toimistojen perinteiset palvelumallit ja palautamme datan omistajuuden asiakkaille. Avoin viestintä ja läpinäkyvät toimintatavat rakentavat pohjan luottamukselle sekä pitkäkestoiselle yhteistyölle. Oikiolainen on luotettava kumppani ja työkaveri.

Syväosaaminen

Strategiamme on syventyä kapeisiin osa-alueisiin ja tehdä Pohjoismaiden parasta tuloskeskeistä digitaalista markkinointia. Vastapainoksi laajennamme jatkuvasti osaamistamme sisäisissä koulutuksissa tai muissa seminaareissa. Taustamme on poikkeuksellisen tekninen ja arvostamme asiantuntijan halua kasvattaa teknistä osaamistaan.

Itseohjautuvuus

Vapaus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä. Emme mikromanageeraa, vaan uskomme jokaisen oikiolaisen olevan oman työnsä paras asiantuntija. Osaamme tehdä itsenäisiä päätöksiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sparraus

Ytimessämme on kaverin auttaminen. Sparraamalla kollegojen ja asiakkaiden kanssa syntyy uusia ideoita ja entiset haasteet muuttuvat motivoiviksi projekteiksi. Kysyvä saa aina apua.

Pingispöytä

Kuulimme sanonnan “Asiakastyön kuuluisi olla enemmän pingistä kuin keilausta”, ja olemme täysin samaa mieltä. Uskomme yhden täyskaadon sijaan jatkuvaan vuoropuheluun. Pelkän ulkoistamisen sijaan työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja kommunikoimme aktiivisesti. Plus meillä voi pelata pingistä.