Instagram-mainontaa tuloksellisesti

Instagram-mainonta tavoittaa valtavan käyttäjäkunnan. Se auttaa yrityksiä tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat tehokkaasti ja luomaan näkyvyyttä brändilleen tai tuotteilleen sosiaalisessa mediassa.

Miksi tekisin Instagram-mainontaa OIKIOn kautta?

Kohdennettavuus

Instagram tarjoaa tarkkoja kohdentamismahdollisuuksia mainostajille, jolloin mainokset voidaan näyttää tarkasti valituille yleisöille esimerkiksi iän, sijainnin, mielenkiinnonkohteiden ja käyttäytymisen perusteella. Nykypäivänä on myös paljon rajoituksia kohdentamisessa, joten eritysosaamisemme tulee tärkeään rooliin, jotta pystymme tuottamaan parhaat tulokset.

Sitoutuminen ja vuorovaikutus

Instagram on visuaalinen alusta, joka mahdollistaa kiehtovien ja houkuttelevien mainosten luomisen. Tämä auttaa sitouttamaan käyttäjiä ja rohkaisee heitä vuorovaikutukseen mainosten kanssa, mikä voi johtaa korkeampaan osallistumiseen ja konversioihin. Meillä on laaja osaaminen ja parhaat käytännöt sitouttavaan mainontaan.

Brändin näkyvyys ja tunnettuus

Instagram on yksi maailman suosituimmista sosiaalisen median alustoista, jolla on valtava käyttäjäkunta. Mainostaminen täällä voi auttaa yrityksiä lisäämään brändinsä näkyvyyttä, tavoittamaan uusia potentiaalisia asiakkaita ja lisäämään tunnettuuttaan verkossa. Askarruttaako, mikä on oikea suhde näkyvyyden ja tulospohjaisen mainonnan välillä? Me autamme mielellämme.

Lähestymisemme some-mainontaan

Tehokkuus ennen kaikkea

Haluamme mahdollistaa tehokkaan ja dynaamisen mainonnan kaikille Some-asiakkaillemme alasta riippumatta. Manuaalisen buustailun, bidioptimoinnin tai kuvanmuokkauksen sijaan uskomme mahdollisimman automatisoituun skaalattavuuteen. Parhaimmillaan automaatiot reagoivat osto-olosuhteiden muutoksiin varmistaen halutun tulostason, mutta mahdollistavat lisäksi ad hoc -ideoiden toteuttamisen automaattisesti päivittyvillä materiaalimuutoksilla. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kullekin parhaiten sopivan automaatiomallin miksaten niin kaikille sopivia parhaita käytäntöjä, kuin spesifisti räätälöityjä toteutuksia.

Analytiikkatyökaluista kaikki irti

Automaatiosääntöjen ja strategioiden luominen sokkona on kuin ajaisi pimeällä ilman valoja, joten valjastamme kaikki saatavilla olevat analytiikkatyökalut tuloksen tekemiseen Emme siis tyydy tavalliseen kampanjastatistiikkaan vertailemaan mainoksien CTR:iä, vaan seuraamme niin web-analytiikan kuin Some-analytiikan valossa tulostason kehitystä. Tämän vuoksi kuhunkin Some-konsulttiimme on tarttunut niin web-analyytikon kuin konversio-optimoijan vikaa, sillä usein kehitysideamme eivät rajoitu pelkästään Some-mainosten muokkaukseen, vaan suosituksemme sisältävät monesti aihioita niin laskeutumissivun, hinnoittelun kuin vaikkapa ostoputken optimointiin.

Jatkuva testaaminen

Some-mainonta on meille jatkuvaa testaamista. Meillä on siis aina käynnissä jonkintasoinen testi liittyen itse mainoksiin, budjetointiin, tavoiteasetantaan, laskeutumissivuihin jne. Lähdemme isommista linjoista liikkeelle, ja löytäessämme toimivia yhdistelmiä viemme testausta yhä hienojakoisemalle tasolle etsien sitä täydellisintä, tuloksekkainta kombinaatiota. Tämän jälkeen sekoitamme pakan uudelleen ja jatkamme kierrosta, sillä aina löytyy jotain testattavaa. Meillä on käytössä hyväksi havaittu testausmenetelmä, joka mahdollistaa nopean toiminnan sekä laajan skaalattavuuden.

HAASTA MEIDÄT AUDITOIMAAN INSTAGRAM-MAINONTASI

Olemme auditoineet lukuisia Some-mainostilejä ja antaneet oman näkemyksemme asiakkaan mainonnan nykytilasta sekä esittäneet konkreettisia ratkaisuehdotuksia miten kanavasta saisi enemmän irti. Mikäli mainostilisi kuukausittainen kulutus on yli 5000€, niin tarjoamme auditointia yrityksellesi veloituksetta. Lue lisää tästä.