Ohjelmallisen mainonnan auditointi

Tarjoamme nyt maksutta ohjelmallisen mainonnan auditointia mainostajille, joiden kuukausittainen mediabudjetin kulutus on yli 5000€. Saat ulkopuolisen kokeneen ohjelmallisen ostamisen asiantuntijan näkemyksen mainontasi nykytilasta ja konkreettiset kehitysideat mainontasi tuottavuuden kasvattamiseksi. Tutustu tarkemmin ja lunasta maksuton auditointi!

Neljä syytä tehdä ohjelmallisen mainonnan auditointi

SAAT ULKOPUOLISEN JA LÄPINÄKYVÄN NÄKEMYKSEN OHJELMALLISEN MAINONTASI NYKYTILASTA

Saat ulkopuolisen kokeneen asiantuntijan näkemyksen ohjelmallisen mainontasi nykytilanteesta totuutta kaunistelematta.

MEDIABUDJETIN FIKSU ALLOKOINTI

Mikä on liiketoimintasi kannalta oleellisin aika näkyä ja mainostaa ja onko tämä otettu huomioon mediabudjetin painotuksessa?

TIEDÄT PALJONKO RAHAA VALUU HUKKAAN

Mainosnäyttö ei vielä takaa, että mainos olisi ollut käyttäjän ruudulla. Onhan tällaiset mainosnäytöt minimoitu, jotta rahaa ei valu hukkaan? Pahimmassa tapauksessa jopa yli puolet mediabudjetista voi mennä ruudun ulkopuolisille mainosnäytöille.

SAAT SELKEÄT KEHITYSIDEAT HETI TOTEUTETTAVIKSI

Auditointimme lopputuloksena saat selkeän raportin sisältäen löydöksiä lukujen valossa avattuna sekä käytännöllisiä kehitysideoita, jotka ovat toteutettavissa samantien ja joiden avulla säästät rahaa.

Auditointi on helppoa sinulle

Saat käsiisi parhaat tulokset, kun:
1 Voimme keskustella avoimesti liiketoiminnastanne ja tavoitteistanne.
2 Pääsemme kuulemaan tärkeimmistä kilpailijoistanne.
3 Tiedämme tarkemmin display-mainonnan prosessiinne vaikuttavista tekijöistä ja haasteista.
4 Saamme lukuoikeudet osto- ja mainonnanhallintajärjestelmiin sekä Google Analyticsin dataan.
Käsittelemme auditoinnin aikana saamiamme tietoja luottamuksellisesti ja vain auditoinnin ajan. Työmme jälkeen saatte kaikki tiedot ja työmme tulokset käyttöönne.

0€
Maksuton

Yrityksesi ohjelmallisen mainonnan kulutus on yli 5000 euroa kuukaudessa

Haluat uusia lisämyyntiä tuottavia konkreettisia kehitysideoita nopeasti

Vaadit hyvin perusteltuja ja dataan pohjautuvia näkemyksiä

4800€
Starter kit

Yrityksesi ohjelmallisen mainonnan kulutus on alle 5000 euroa kuukaudessa

Kokeilet tai olet jo aloittanut uusien online-kanavien parissa

Haluat tietää, miten kasvattaa online-myyntiä kannattavasti

Auditoinnin toteutuksen vaiheet

Saat auditoinnin tulokset aina 14 päivän kuluessa aloituspalaverista.

Aloituspalaverissa käydään lyhyesti läpi liiketoimintaanne, tavoitteita ja kohderyhmiä. Keskustelemme minkälaista roolia digitaalinen mainonta teillä tällä hetkellä edustaa, jotta osaamme auditoinnissa ottaa huomioon mainonnan strategiset tavoitteet.

Tutkimme vastaavatko kampanjat ja kampanjarakenteet digimainonnan tavoitteisiin, sille määritettyihin mittareihin sekä raportoinnillisiin tarpeisiin.

Sivustoseuranta on tärkein tekijä mainonnan mittaamisen kannalta. Tarkastamme, että seuranta mittaa oikeita asioita ja niitä myös hyödynnetään tavoitteisiin pääsyssä oikein.

Teemme kokonaisvaltaisen tarkastuksen osto- ja mainonnanhallintajärjestelmään ja selvitämme mm. todellisten mainosnäyttöjen määrät, mediabudjetin jakautumisen aikakohtaisesti, mahdolliset rahan säästökohdat, mainosten seurantaan vaikuttavat tagitykset, käytetyt ja potentiaaliset kohderyhmät sekä avaamme tarkemmin käytettyjä mainosverkostoja.

Mainokset ovat kaiken taustalla olevien strategisten päätösten, tavoitteiden ja optimoinnin visuaalinen ilmentymä, jonka potentiaalinen asiakkaamme näkee. On siis erittäin tärkeää kiinnittää näihin huomiota. Tutkimme miten kilpailijat mainostavat ja annamme myös parannusehdotuksia nykyisiin mainoksiin. Pyrimme aina poistamaan mainonnan ärsyttävyyttä.

Purkupalaverissa käymme tulokset ja kehitysehdotukset läpi kasvotusten tai videoneuvottelussa. Raportti tuloksista ja jatkosuosituksista ohjelmallisen mainonnan parantamiseksi jää käyttöönne auditoinnin jälkeen.

Ohjelmallisen mainonnan auditoinneista vastaa

Olen suunnitellut ja toteuttanut ohjelmallista mainontaa yli 10 vuoden ajan. Minulla on laaja-alaista kokemusta erilaisista asiakkuuksista sekä toimialoista ja ymmärrän hyvin eri kanavien roolit ja miten ne toimivat yhdessä. Ennen OIKIOta työskentelin pitkään yhdessä Suomen suurimmassa mediatoimistossa. Vastaan OIKIOlla ohjelmallisen mainonnan kehityksestä.

Selja Selenius Lead Programmatic Consultant

Ota yhteyttä ohjelmallisen mainonnan auditoinnista

Yhteydenottopyyntösi jälkeen olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisään ja ehdotamme sinulle, miten voisimme edetä.