Google Ads piilotti hakutermidatasi – näin saat sen takaisin

Lukuaika min

Löysimme keinon palauttaa piilotetut hakutermit Google Analyticsin avulla

Article image created with WordArt.com

Julkaisimme toissaviikolla kirjoituksen miten Googlen muutokset hakumainonnan hakutermien raportoinnissa näkyivät Suomessa.

Jatkoimme asian tutkimista ja havaitsimme, että nämä hakumainonnan piilotetut hakutermit itseasiassa on (ainakin toistaiseksi) mahdollista palauttaa Google Analyticsin avulla. Tämä uutinen tulee varmasti helpottavana tietona kaikille niille mainostajille, jotka menettivät syyskuun päivityksessä merkittävän osan hakumainonnan näkyvyydestä.

Julkaisimme hakutermien palauttamisesta kattavan englanninkielisen kirjoituksen omassa blogissamme, josta näet seikkaperäisesti miten saat palautettua tämän datan takaisin omaan käyttöösi.

Google Analyticsin avulla piilotetut hakutermit on mahdollista palauttaa jälleen näkyväksi
Olemme nyt myös rakentamassa Supermetricsin kanssa ilmaista templaattipohjaa, jonka avulla kaikki Supermetricsin käyttäjät saavat nämä piilotetut hakutermit käyttöönsä automaattisesti. Pysykää kuulolla, päivitämme juttua heti kun se on saatavilla!

Juha Viherväs

Advisor

Olen intohimoinen hakumainonnan tekijä ja asiakkaiden verkkoliiketoiminnan kehittäjä lähes yhdeksän vuoden kokemuksella. Olen erikoistunut suuren kokoluokan mainostileihin sekä kansainväliseen hakumainontaan. Kehitän aktiivisesti toimialalle uusia työkaluja ja käytäntöjä.