Yksi Suomen kovimmista hakukoneoptimoinnin tiimeistä
Alan kysytyimmät asiantuntijat, kansainvälinen kokemus kilpailuimmilta markkinoilta ja edistyneet menetelmämme ovat ylivertainen yhdistelmä SEO-tiimissämme.Hakukoneoptimointi


Yksi Suomen kovimmista
SEO-tiimeistä
Alan kysytyimmät asiantuntijat, kansainvälinen kokemus kilpailuimmilta markkinoilta ja edistyneet menetelmämme ovat ylivertainen yhdistelmä SEO-tiimissämme.HakukoneoptimointiKysytyimmät SEO-osaajat

Asiantuntijatiimimme koostuu Suomen kokeneimmista ja kysytyimmistä hakukoneoptimoinnin asiantuntijoista. Asiantuntijoillamme on vahva tekninen- ja sisältöosaaminen, kokemusta sivustokehityksestä ja he toimivat sujuvasti liiketoiminnan ja teknisten ihmisten kanssa.Tiimissämme on kokemusta menestyksekkäästä hakukoneoptimoinnista kilpailluimmilta toimialoilta kuten matkailusta ja rahoituksesta. Kokemusta ja oppia on ansaittu myös haastavilta markkinoilta, kuten Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta sekä Pohjoismaista.

Kansainvälinen kokemus


Kansainvälinen kokemus

Asiantuntijatiimillämme on kokemusta maailman kilpailuimmilta toimialoilta hakukoneiden parissa kuten matkailualalta ja koruliiketoiminnasta. Kokemusta on ansaittu myös erilaisista ja haastavista markkinoista, kuten Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta sekä Pohjoismaista.


Edistyneet menetelmät

Suunnittelemme ja rakennamme jatkuvasti uusia työkaluja, menetelmiä ja ratkaisuja hakukoneoptimointiin. Käytössämme on omia crawlereita ja muita itse rakennettuja työkaluja kaupallisten työkalujen rinnalla. Ylläpidämme ja kehitämme tarkasti dokumentoituja prosesseja hakukoneoptimoinnin eri työvaiheisiin.Edistyneet menetelmät

Suunnittelemme ja rakennamme jatkuvasti uusia työkaluja, menetelmiä ja ratkaisuja hakukoneoptimointiin. Käytössämme on omia crawlereita ja muita itse rakennettuja työkaluja kaupallisten työkalujen rinnalla. Ylläpidämme ja kehitämme tarkasti dokumentoituja prosesseja hakukoneoptimoinnin eri työvaiheisiin.


Lähestymistapamme hakukoneoptimointiin

Poistetaan järjestelmälliset hakukonenäkyvyyden esteet.
Teknisellä auditoinnilla tunnistetaan verkkosivuston tekniset haasteet, jotka vaikeuttavat sivuston löytymistä hakutuloksista. Tiimissämme on erityisen vahvaa teknistä osaamista ja ratkaisemme mielellämme ongelmia, joita muut SEO-asiantuntijat eivät osaa tai halua yrittää ratkaista.

Kehitetään nykyisiä sisältöjä.
Usein nopein tapa kasvattaa verkkosivuston löydettävyyttä on keskittyä olemassa oleviin sisältöihin. Tekstimuutosten ja meta-elementtien lisäksi SEO-toimenpiteet voivat keskittyä esimerkiksi sivustohierarkiaan, taksonomioihin tai sisäiseen linkitykseen.

Luodaan uusia mahdollisuuksia löytyä hausta.
Kun tekniikka ja nykyiset sisällöt ovat kunnossa, siirrämme fokustamme uusiin mahdollisuuksiin löytyä hausta. Tuemme asiakkaidemme sisällöntuotantoa tarvittaessa sisällöntuottajaverkostollamme.

Yritetään luoda pitkäaikaista, vaikeasti kopioitavaa kilpailuetua.
Pitkällä tähtäimellä pyrimme rakentamaan asiakkaillemme pitkäaikaista ja vaikeasti kopioitavaa kilpailuetua hakukonenäkyvyyteen.

SEO-strategia ohjaa toimenpiteiden priorisointia


SEO-strategia määrittää liiketoiminnallisia linjauksia siitä, miten ja mihin hakukoneoptimoinnin resurssit kohdistetaan, jotta hakukoneoptimointi palvelee mahdollisimman hyvin liiketoiminnan tavoitteita. SEO-strategiassa on keskeistä priorisoida hakukoneoptimoinnin tavoitteet ja resurssien käyttäminen.

Hakukoneoptimoinnin toimenpiteiden priorisointijärjestys vaihtelee aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden ja verkkosivuston nykytilan mukaan. Yleisellä tasolla priorisointi alkaa oman sivuston kehittämisestä ja fokus siirtyy sisällöistä suuremman auktoriteetin rakentamiseen.

Perinteisen SEO-konsultoinnin sijaan saamme aikaan muutoksia


Perinteisen konsultoinnin sijaan haluamme saada aikaan muutoksia. Parhaatkaan ideat eivät tuota tuloksia, jos niitä ei implementoida. Tuemme suosittelemiemme hakukoneoptimoinnin toimenpiteiden toteuttamista asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Kommunikoimme suoraan asiakkaidemme IT-kumppaneiden kanssa, työskentelemme asiakkaidemme tiloissa ja voimme toteuttaa suosittelemiamme kehitysideoita suoraan asiakkaidemme sivustoille.

Sisällöntuotanto on usein hakukoneoptimoinnin pullonkaula. Olemme rakentaneet asiakkaidemme käyttöön sisällöntuottajien verkoston, jota voimme hyödyntää asiakkaidemme sisällöntuotannon resurssien mukaan. Verkostossamme on mukana kokeneita ammattikirjoittajia ja sisällöntuotannon kokemusta läpi toimialojen.

Lead Agency kansainväliseen hakukoneoptimointiin


Olemme kehittäneet Lead Agency -palvelumallin, joka sopii hyvin yrityksille, joilla on laaja kumppaniverkosto ja kansainvälistä liiketoimintaa. Palvelumallisssa luotsaamme asiakkaamme kumppaniverkostoa ja vastaamme hakukoneoptimoinnista kansainvälisesti. Lähestymistapamme ansiosta pystymme palvelemaan kansainvälisiä asiakkuuksia ilman omia paikallisia maaorganisaatioita. Kysy lisää Lead Agency -palvelumallistamme!

Läpinäkyvä hakukoneoptimoinnin yhteistyömalli


Uskomme läpinäkyvään yhteistyöhön ja aktiiviseen viestintään. Dokumentoimme hakukoneoptimoinnin suunnitelmamme, työvaiheet ja toimenpidesuositukset projektinhallintatyökaluun, johon asiakkaillamme on aina pääsy. Hakukoneoptimoinnin reaaliaikaiset tulokset ja numerot jaamme asiakkaillemme heille räätälöidyillä dashboardeilla. Palavereissa keskitymme suunnitteluun ja uusien kehitysideoiden toteuttamiseen.


Lunasta maksuton SEO-auditointi


Tarjoamme nyt maksutta löydettävyysauditointia yrityksille, joiden liikevaihto on yli 10 milj. euroa tai online-liiketoiminnan arvo on yli miljoona euroa vuositasolla. Löydettävyysauditoinnilla saat kokeneen SEO-asiantuntijan näkemyksen verkkopalvelusi orgaanisesta hakukonelöydettävyydestä. Auditointi sisältää konkreettiset toimenpidesuositukset verkkopalvelusi kehittämiseksi. Tutustu tarkemmin tästä ja lunasta maksuton SEO-auditointi!

Kiinnostuitko?


Jos kiinnostuit palveluistamme, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä sivun alareunasta.

Kun otat meihin yhteyttä, tapahtuu seuraavaa:

  1. Pyydämme sinua täyttämään lyhyen lomakkeen ja kertomaan tarpeistasi.
  2. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla ja aloitamme keskustelun tavoitteistasi.
  3. Jos vaikuttaa siltä, että yhteistyö voisi olla meidän molempien mieleen, niin sovitaan palaveri.