Tom Norrgrann ja Joachim Granberg OIKIOn asiantuntijatiimiin

Tom Norrgrann ja Joachim Granberg siirtyvät Tulos Helsingiltä vahvistamaan OIKIOn asiantuntijatiimiä.

Tom Norrgrann aloitti heinäkuun lopussa OIKIOn SEO-tiimissä Senior SEO konsultin roolissa. Tomilla on kuuden vuoden työhistoria hakukoneoptimoinnin parista ja ennen OIKIOlle tuloa hän työskenteli Tulos Helsingissä hakukoneoptimoinnin asiantuntijana. Toisena äidinkielenään Tom puhuu ruotsia. Tom on valmistunut kulttuurituottajaksi ammattikorkeakoulu Noviasta ja opiskellut Lontoossa tapahtumamarkkinointia South Bank Universityssä. Vapaa-ajalla Tom toimii harrasteyrittäjänä affiliate-markkinoinnin ja verkkosivustojen parissa sekä elokuvatuottajana.

Joachim Granberg aloittaa syyskuussa OIKIOn mainonnan tiimissä Paid Media konsulttina. Joachim siirtyy OIKIOlle myös Tulos Helsingistä, jossa hän työskenteli edeltävät kolme vuotta hakusanamainonnan asiantuntijana. Joachimilla on erityisesti kokemusta rahoitusalasta ja verkkokaupoista. Parhaillaan hän on päivätyön ohessa mukana veneilytarvikkeiden verkkokaupassa Marinekauppa.comissa. Joachim on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Hankenista ja puhuu myös toisena äidinkielenään ruotsia.

“Onnistuimme rekrytoimaan kaksi erittäin kysyttyä hakukonemarkkinoinnin asiantuntijaa ja nyt uuden kaksikielisen tiimin myötä voimme palvella asiakkaitamme myös ruotsiksi“, kertoo OIKIOn toimitusjohtaja Niilo Relander.

Lisäksi tammikuussa mainonnan tiimissä aloittanut Joni Järviseutu on elokuusta alkaen nimitetty Paid Media konsultin rooliin. Joni on antanut ensimmäisen reilun puolen vuoden aikana kovat näytöt osaamisestaan ja proaktiivisuudestaan asiakastyössä sekä hän on erittäin pidetty asiantuntija asiakkaidemme keskuudessa. Joni on työskennellyt aiemmin hakusanamainonnan asiantuntijana IUM mediatoimistossa.

OIKIO Digital Performance Agency Oy on kokeneiden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden muodostama toimisto. OIKIO haastaa toimistojen perinteisiä palvelumalleja ja rakentaa asiakkailleen digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin. OIKIO työllistää 11 asiantuntijaa ja sen asiakkaita ovat mm. ebookers, Ilmarinen, Laakkonen, Forenom, Cramo, Matkapojat, Technopolis, Oral Hammaslääkärit ja YIT.

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.