PPC Consultant

Etsimme hakusanamainonnan asiantuntijoita hallittua kasvua jatkavaan asiantuntijatoimistoomme Helsinkiin. Kun sinua motivoi asiakasvastuu, uuden oppiminen ja asiakastyön tulokset, olet juuri oikeassa paikassa.

Tarjoamme sinulle

LAAJAN VALIKOIMAN OMIA TYÖKALUJAMME & PROSESSEJAMME KÄYTTÖÖSI

Rakennamme omaan käyttöömme jatkuvasti uusia työkaluja, prosesseja ja templaatteja, jotta asiantuntijamme voivat tehdä rutiinityöt jatkuvasti tehokkaammin ja paremmin sekä siten panostaa enemmän oman strategisen osaamisensa kehittämiseen. Työkalut mahdollistavat kattavasti apuja niin arkiseen optimointiin, syvällisten analyysien tekemiseen kuin raportointiin.

Tilaisuuden vaikuttaa työympäristöösi

Työ on iso osa meidän jokaisen elämää. Tästä syystä me haluamme luoda OIKIOsta työpaikan, josta emme halua lähteä. Myös sinä voit aidosti vaikuttaa meillä oman työpaikkasi viihtyvyyteen.

Nopean kehityspolun alan parhaimpien osaajien joukkoon

Uskomme erikoistumiseen ja syväosaamiseen. Kannustamme kaikkia asiantuntijoitamme jatkuvaan opiskeluun ja tuemme oppimista viikoittaisilla esityksillä, kerhoilla, sparraussessioilla ja henkilökohtaisilla koulutusbudjeteilla.

Intohimoiset ja hauskat työkaverit

Innokkuus ja hauskuus ovat asiakkaidemme palaute tiimiläisistämme. Kehitämme osaamistamme isolla draivilla ja väleihin saa ja pitää heittää joskus tyhmiä vitsejä.

Tulevia tiimiläisiäsi

Päätin liittyä OIKIOn tiimin, koska haluan viettää työaikani kiinnostavien asiakkuuksien parissa, joissa yhteistyö asiakkaan kanssa on hedelmällistä ja joiden kehittämiseen minulle on varattu riittävästi aikaa. Minulle kiinnostava asiakkuus yleensä tarkoittaa isompaa yritystä, jossa tarve on ymmärtää kokonaisuuksia - näitä OIKIOlla on. OIKIOlla on myös todella kehittävä työskentely-ympäristö ja jokainen pääsee oppimaan valtavasti kaikista OIKIOn palveluista alan kärkiosaajilta aktiivisen tiedonjaon myötä. Tiedonjanoiselle ja kehittymishaluiselle OIKIO on mitä parhain paikka. Vajaassa vuodessa myös pingistaidot ovat kehittyneet kovaa vauhtia toimistolla. :)

Jaani Saulamaa, Lead Paid Search Consultant

OIKIOlle saapumisen vetovoimatekijöinä toimivat erityisesti mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten asiakasyritysten sekä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Huippukorkea digitaalisen markkinoinnin kanavien ja web analytiikan osaaminen, korkea yhteishenki ja OIKIOn edistyneet tavat tehdä asioita tekivät heti suuren vaikutuksen. Oman substanssiosaamisen jatkuva kehittäminen OIKIOlla on paitsi haastavaa mutta myös erittäin innostavaa!

Iiro Heiskanen, Senior PPC Consultant

Hae tiimiin tästä

Uusi pop-up ikkuna aukeaa, kun klikkaat nappia.

Mahdollisuutesi työskennellä alan johtavien brändien kanssa

Työpaikan kuvaus

Millaista PPC Consultantin työ on OIKIOlla?

OIKIOlla PPC Consultant ei käytä aikaansa pelkkään rutiinityöhön, kuten bidien muuttamiseen. Suurin osa työajastasi käytetään asiakkaan Google Ads -tilin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja sen suoritustason optimoimiseen.

Pääset auditoimaan ja tutustumaan laajaan kirjoon erilaisia hakusanamainonnan tilejä, suunnittelemaan tilejä alusta lähtien sekä esittelemään visiosi suoraan asiakkaalle. Näiden lisäksi kehität asiakkaiden mainostilejä niin rakenteellisesti kuin operatiivisesti, teet analyysejä, seuraat kilpailijoita sekä viestit aktiivisesti asiakkaillesi. Olet tottunut suoriutumaan odotusten alla, sillä etenkin hakumainontaa yleensä arvioidaan hyvin ROAS tai CPA lähtöisesti.

Hallitset Google Adsin jo läpikotaisin, tunnet todennäköisesti hakusanamainonnan keskeisimmät teoriat ja sinulla on näyttöjä tuloksekkaasta mainonnan kehittämisestä. Sinulla saattaa olla kokemusta myös automatiikan ja dynaamisten syötteiden hyödyntämisestä mainonnassa. Ennen kaikkea olet kuitenkin nälkäinen oppimaan uutta sekä haluat kehittyä oman toimialueesi parhaimmaksi osaajaksi.

Ajattelet, kirjoitat ja esiinnyt sujuvasti. Ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa ja strateginen suunnittelu ei tuota sinulle ongelmia. Haluamme sinut tiimiimme tuomaan uutta näkemystä, jakamaan osaamistasi ja lunastamaan asiakkaidemme korkeat odotukset hakusanamainonnan tuottavuudesta.

Tukenasi on muiden oikiolaisten lisäksi lauma intohimoisia mainonnan tekijöitä, joita jokaista ohjaa halu tehdä asioita jatkuvasti paremmin, tehokkaammin ja isommin. Olet luonteeltasi itseohjautuva, mutta arvostat myös muiden näkemystä ja kokemusta.

Odotamme PPC Consultantilta

PPC Consultant on Google Ads-mainonnan analyyttinen osaaja, joka pystyy kommunikoimaan suosituksiaan ja ideoitaan asiakkaille ja muille oikiolaisille.

Odotamme ennen kaikkea:

 1. Vähintään 1-2 vuoden kokemusta samantyyppisistä tehtävistä
 2. Kokemusta eri digitaalisen markkinoinnin työkaluista kuten Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio, Google Sheets / MS Excel, SA360, Supermetrics for Sheets, Google Ads Editor yms.
 3. Proaktiivisuutta niin asiakkaiden kuin OIKIOn tiimien ja tiimiläisten suhteen.
 4. Kykyä esiintyä ja kertoa omista näkemyksistä asiakkaille.
 5. Halukkuutta perustella suosituksiasi tai päätöksiäsi datan perusteella mikäli mahdollista.
 6. Ymmärrystä muista digitaalisen markkinoinnin kanavista ja miten ne vaikuttavat työhösi hakusanamainonnan parissa.
 7. Jatkuvaa uuden oppimista ja sen jakamista muille tiimiläisille.
 8. Halua kehittää OIKIOn hakusanamainonnan toimintatapoja.

Eduksi katsomme seuraavia asioita:

 1. Kokemusta suurempien mainostilien operoinnista ja kehittämisestä
  (mediabudjetti > 20 000€/kk)
 2. Kielitaitoa, erityisesti ruotsi (suomi ja englanti välttämättömiä)
 3. Myyntihenkisyys ja halua osallistua myyntihankkeisiin asiantuntijana
 4. Kokemusta Facebook-mainonnasta ja/tai ohjelmallisesta ostamisesta
 5. Opintoja viestinnästä, tietojenkäsittelystä, tilastotieteestä, matematiikasta tai kaupalliselta puolelta.

Kun haet meille töihin…

Käyt läpi kolme kierrosta:
1 Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme, että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, niin saat tehtäväksesi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät vastaavat oikeita asiakkailta tulevia toimeksiantoja.
2 Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävillä kartoitamme tyypillisesti lähtötasoa, substanssiosaamista, kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä erityisesti soveltuvuutta tuleviin työtehtäviin.
3 Kolmannella kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa mitä oikea arjen tekeminen tarkoittaa OIKIOlla. Tarkotuksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.