Alan paras vaihtoehto digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoille

Keskitymme erityisesti web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja digitaalisen mainonnan optimointiin kuten hakumainontaan, Some-mainontaan ja ohjelmalliseen mainontaan.

Miksi OIKIOlle töihin?

JUOKSET NOPEAMMIN KUIN BOLT

Saat työkavereiksi Pohjoismaiden parhaiksi tähtäävät asiantuntijat. Kehitämme, jalostamme ja testaamme jatkuvasti uusia menetelmiä, toimintamalleja ja rutiineja pitääksemme sinut askeleen edellä muuta maailmaa. Sen lisäksi saat vuosittaisen koulutusbudjetin käytettäväksesi.

ASIANTUNTIJOIDEMME EHDOILLA

Pääset aidosti vaikuttamaan työympäristöösi esimerkiksi kenelle teet töitä, millä välineillä ja miten kehityt asiantuntijana. OIKIOta kehitetään asiantuntijoiden ja asiakkaiden ehdoilla ja loput on enää sinusta itsestäsi kiinni, mitä haluat.

ET OLE NÖRTTI YKSIN

Rakastamme teknologiaa, koska se tekee asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme elämästä helpompaa. Onko sinulla koodaustaustaa? Erinomaista! Oletko missannut koodijunan tähän mennessä? Ei haittaa! Meillä opit ymmärtämään koodia sekä tekemään päätelmiä siitä.

Asiantuntijaroolit

Web Analyst

Etsimme uusia web-analyytikkoja. Tiimissä on tilaa monentasoisille konsulteille.

Tutustu rooliin

SEO Consultant

Etsimme SEO-tiimiimme uusia hakukoneoptimoinnin asiantuntijoita. Tiimissä on tilaa monentasoisille konsulteille.

Tutustu rooliin

Paid Search Consultant

Etsimme uusia hakumainonnan asiantuntijoita. Tiimissä on tilaa monentasoisille konsulteille.

Tutustu rooliin

Programmatic Consultant

Etsimme uusia ohjelmallisen ostamisen asiantuntijoita. Tiimissä on tilaa monentasoisille konsulteille.

Tutustu rooliin

Paid Social Consultant

Etsimme nyt uusia some-mainonnan asiantuntijoita. Tiimissä on tilaa monentasoisille konsulteille.

Tutustu rooliin

Head of SEO

Etsimme liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta hakukoneoptimoinnin ammattilaista vetämään SEO-palvelualuettamme.

Tutustu rooliin

Mm. heidän kanssaan teemme töitä

Kulttuurimme kulmakivet

Alan johtavaa syväosaamista

Asiantuntijamme edustavat oman osaamisalueensa terävintä kärkeä. Kaikessa ei voi olla paras ja siksi asiantuntijamme erikoistuvat olemaan parhaita. Syväosaamisalueensa lisäksi kaikki hallitsevat meillä web-analytiikan.

Intohimona jatkuva oppiminen

Asiantuntijoitamme yhdistää palava halu oppia lisää ja intohimoinen suhtautuminen web-analytiikkaan ja digitaaliseen markkinointiin. Useimmilla asiantuntijoillamme on myös omia digitaalisen markkinoinnin projekteja työn ulkopuolella.

Et ole nörtti yksin

Taustamme on poikkeuksellisen tekninen ja arvostamme halua kasvattaa teknistä osaamistasi. Uskomme, että tekninen osaaminen auttaa sinua ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia ja kehittämään skaalautuvia ideoita.

Asiakas edellä

Kaikkia päätöksiämme ohjaavat asiakkaan edun priorisointi. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa kuin olisimme osa heidän tiimiä ja kohtelemme heidän liiketoimintaa kuin se olisi omamme.

Itseohjautuvuus

Emme kaipaa manageroitavia, vaan rakentajahenkisiä asiantuntijoita, jotka osaavat tehdä itse päätöksiä. Meillä kaikki oikiolaiset osallistuvat päätöksentekoon ja OIKIOn kehittämiseen.

Hauskanpito

Työnteon täytyy olla hauskaa eikä se saa haitata vapaa-aikaa. Pidämme yhdessä hauskaa myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Tutustu OIKIO-elementtien sanakirjaan

Sanakirjaan

OIKIOlaiset kertovat...

OIKIOlla kehitetään ihan tosissaan SEO-tiimiläisten osaamista ja luodaan uusia toimintamalleja, työkaluja ja ohjelmistoja, jotka tukevat asiakastyötä ja hakukoneoptimointia. Viikottain sparraillaan ja opitaan toisiltamme. Monimuotoinen asiakastyö isojen asiakkaiden parissa tuo arkeen haastetta ja tasapainoa. Lisäksi toimistolla on letkeän rento meininki ja todella mukavat työkaverit!

Tom Norrgrann, Lead SEO Consultant

OIKIOlla omaa osaamistaan pääsee kehittämään monipuolisten ja haastavien asiakkuuksien parissa sekä erilaisissa kerhoissa. Apua saa aina kun kysyy ja auttavia käsiä sekä päitä löytyy yli tiimirajojen. Lisäksi esihenkilöt ja johto ovat aidosti kiinnostuneita kehittämään OIKIOsta parhaan mahdollisen työpaikan ja panostamaan jokaisen uuden sekä vanhan oikiolaisen hyvinvointiin.

Essi Martevo, Senior SEO Consultant

Tulin OIKIOlle mm. koska halusin oppia mainonnan toimivuudesta kokonaisvaltaisemmin. Parasta on poikkitieteellisyys eli mahdollisuus syventyä ja oppia lisää itseä kiinnostavista osa-alueista ilman, että on täysin sidottu omaan tonttiin. Huippua on myös tehokkuuden tavoittelu eli se, että kaikista työtehoa ja sen mielekkyyttä haittaavista tekijöistä pyritään tietoisesti eroon.

Krista Tikka, Junior Web Analyst

Tutustu tiimeihimme

Paid Search, Paid Social & Programmatic

Paid Search, Paid Social & Programmatic -tiimeissämme työskentelee haku-, some- ja ohjelmallisen mainonnan asiantuntijoita. Ainutlaatuiset lähestymistapamme, mainonnan strategia- ja tekniikkaosaaminen, edistyneet menetelmät, operointirutiinit ja kokeneet asiantuntijat tekevät digitaalisen mainonnan tiimeistämme yhden Suomen kysytyimmistä.

Web Analytics & SEO

Alan kysytyimmät web-analytiikan ja hakukoneoptimoinnin asiantuntijat, kansainvälinen kokemus kilpailuimmilta markkinoilta ja edistyneet menetelmämme ovat ylivertainen yhdistelmä Web Analytics ja SEO -tiimeissämme. Asiantuntijoillamme on erityisen vahvaa teknistä osaamista ja ratkaisemme mielellämme ongelmia, joita muut asiantuntijat eivät osaa tai halua yrittää ratkaista.

Kun haet meille töihin…

Käyt läpi kolme kierrosta:
1 Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme, että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, niin saat tehtäväksesi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät vastaavat oikeita asiakkailta tulevia toimeksiantoja.
2 Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävillä kartoitamme tyypillisesti lähtötasoa, substanssiosaamista, kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä erityisesti soveltuvuutta tuleviin työtehtäviin.
3 Kolmannella kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa mitä oikea arjen tekeminen tarkoittaa OIKIOlla. Tarkotuksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.