Alan paras vaihtoehto digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoille

Keskitymme erityisesti web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja digitaalisen mainonnan optimointiin kuten hakusanamainontaan, Facebook-mainontaan ja ohjelmalliseen display-mainontaan.

Miksi OIKIOlle töihin?

JUOKSET NOPEAMMIN KUIN BOLT

Saat työkavereiksi Pohjoismaiden parhaiksi tähtäävät asiantuntijat. Kehitämme, jalostamme ja testaamme jatkuvasti uusia menetelmiä, toimintamalleja ja rutiineja pitääksemme sinut askeleen edellä muuta maailmaa. Sen lisäksi saat vuosittaisen koulutusbudjetin käytettäväksesi.

ASIANTUNTIJOIDEMME EHDOILLA

Pääset aidosti vaikuttamaan työympäristöösi esimerkiksi kenelle teet töitä, millä välineillä ja miten kehityt asiantuntijana. OIKIOta kehitetään asiantuntijoiden ja asiakkaiden ehdoilla ja loput on enää sinusta itsestäsi kiinni, mitä haluat.

ET OLE NÖRTTI YKSIN

Rakastamme teknologiaa, koska se tekee asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme elämästä helpompaa. Onko sinulla koodaustaustaa? Erinomaista! Oletko missannut koodijunan tähän mennessä? Ei haittaa! Meillä opit ymmärtämään koodia sekä tekemään päätelmiä siitä.

Mm. heidän kanssa teemme töitä

Kulttuurimme kulmakivet

Alan johtavaa syväosaamista

Asiantuntijamme edustavat oman osaamisalueensa terävintä kärkeä. Kaikessa ei voi olla paras ja siksi asiantuntijamme erikoistuvat olemaan parhaita. Syväosaamisalueensa lisäksi kaikki hallitsevat meillä web-analytiikan.

Intohimona jatkuva oppiminen

Asiantuntijoitamme yhdistää palava halu oppia lisää ja intohimoinen suhtautuminen web-analytiikkaan ja digitaaliseen markkinointiin. Useimmilla asiantuntijoillamme on myös omia digitaalisen markkinoinnin projekteja työn ulkopuolella.

Et ole nörtti yksin

Taustamme on poikkeuksellisen tekninen ja arvostamme halua kasvattaa teknistä osaamistasi. Uskomme, että tekninen osaaminen auttaa sinua ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia ja kehittämään skaalautuvia ideoita.

Asiakas edellä

Kaikkia päätöksiämme ohjaavat asiakkaan edun priorisointi. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa kuin olisimme osa heidän tiimiä ja kohtelemme heidän liiketoimintaa kuin se olisi omamme.

Itseohjautuvuus

Emme kaipaa manageroitavia, vaan rakentajahenkisiä asiantuntijoita, jotka osaavat tehdä itse päätöksiä. Meillä kaikki oikiolaiset osallistuvat päätöksentekoon ja OIKIOn kehittämiseen.

Hauskanpito

Työnteon täytyy olla hauskaa eikä se saa haitata vapaa-aikaa. Pidämme yhdessä hauskaa myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Tutustu OIKIO-elementtien sanakirjaan

Sanakirjaan

Asiantuntijaroolit

Web Analyst

Etsimme Data & Programmatic -tiimiimme jatkuvasti uusia web-analyytikkoja. Tiimissä on tilaa junior-konsultti, konsultti ja senior-konsultti -profiileille.

Tutustu rooliin

SEO Consultant

Etsimme SEO-tiimiimme jatkuvasti uusia hakukoneoptimoinnin asiantuntijoita. Tiimissä on tilaa junior-konsultti, konsultti ja senior-konsultti -profiileille.

Tutustu rooliin

PPC Consultant

Etsimme PPC -tiimiimme jatkuvasti uusia hakusanamainonnan asiantuntijoita. Tiimissä on tilaa junior-konsultti, konsultti ja senior-konsultti -profiileille.

Tutustu rooliin

Programmatic & Paid Social Consultant

Etsimme Data & Programmatic -tiimiimme jatkuvasti uusia ohjelmallisen ostamisen ja Facebook-mainonnan asiantuntijoita. Tiimissä on junior-konsultti, konsultti ja senior-konsultti -profiileja.

Tutustu rooliin

OIKIOlaiset kertovat...

Tulin alun perin OIKIOlle, koska halusin oppia hakukonemainontaa ja verkkoanalytiikkaa alan parhailta tekijöiltä. Oikiolaiset suhtautuvat työhönsä intohimoisesti, mutta eivät liian vakavasti.

Tulin OIKIOlle mm. koska halusin oppia mainonnan toimivuudesta kokonaisvaltaisemmin. Parasta on poikkitieteellisyys eli mahdollisuus syventyä ja oppia lisää itseä kiinnostavista osa-alueista ilman, että on täysin sidottu omaan tonttiin. Huippua on myös tehokkuuden tavoittelu eli se, että kaikista työtehoa ja sen mielekkyyttä haittaavista tekijöistä pyritään tietoisesti eroon.

Krista Tikka, Lead Paid Social Consultant

Tutustu tiimeihin

DATA & PROGRAMMATIC

Data & Programmatic -tiimissämme yhdistyy vahva analytiikka-, sivustokehitys-, display- ja liiketoimintaosaaminen. Autamme kehittämään verkkopalveluista mitattavia, helppokäyttöisiä ja tehokkaita myyntikanavia. Tiimissä työskentelee web-analytiikan, konversio-optimoinnin ja ohjelmallisen display-mainonnan asiantuntijoita. Tiimi on yksi Suomen kokeneimmista web-analytiikkatiimeistä. Data & Programmatic -tiimistä vastaa Ilpo Ryynänen.

SEO

Alan kysytyimmät hakukoneoptimoinnin asiantuntijat, kansainvälinen kokemus kilpailuimmilta markkinoilta ja edistyneet menetelmämme ovat ylivertainen yhdistelmä SEO-tiimissämme. Tiimissämme on erityisen vahvaa teknistä osaamista ja ratkaisemme mielellämme ongelmia, joita muut SEO-asiantuntijat eivät osaa tai halua yrittää ratkaista. SEO-tiimistämme vastaa Joona Tuunanen.

PPC

PPC-tiimissämme työskentelee hakusanamainonnan ja some-mainonnan asiantuntijoita. Uniikit lähestymistapamme, mainonnan strategia- ja tekniikkaosaaminen, edistyneet menetelmät, operointirutiinit ja kokeneet asiantuntijat tekevät mainonnan tiimistämme yhden kysytyimmistä. PPC-tiimistä vastaa Juha Viherväs.

Kun haet meille töihin…

Käyt läpi kolme kierrosta:
1 Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme, että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, niin saat tehtäväksesi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät vastaavat oikeita asiakkailta tulevia toimeksiantoja.
2 Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävillä kartoitamme tyypillisesti lähtötasoa, substanssiosaamista, kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä erityisesti soveltuvuutta tuleviin työtehtäviin.
3 Kolmannella kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa mitä oikea arjen tekeminen tarkoittaa OIKIOlla. Tarkotuksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.