Alan paras vaihtoehto digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoille

Olemme ylpeitä osaavasta ja motivoituneesta asiantuntijajoukostamme, joka muokkaa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta. Tiimimme keskittyvät web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin, hakumainontaan, some-mainontaan ja ohjelmalliseen mainontaan.

Miksi OIKIOlle töihin?

OPIT JA KEHITYT

Saat työkavereiksi Suomen parhaiksi tähtäävät asiantuntijat. Kehitämme, jalostamme ja testaamme jatkuvasti uusia menetelmiä, toimintamalleja ja rutiineja pitääksemme sinut askeleen edellä muuta maailmaa.

ASIANTUNTIJOIDEMME EHDOILLA

Pääset aidosti vaikuttamaan työympäristöösi esimerkiksi kenelle teet töitä, millä välineillä ja miten kehityt asiantuntijana. OIKIOta kehitetään asiantuntijoiden ja asiakkaiden ehdoilla ja loput on sinusta itsestäsi kiinni.

ET OLE NÖRTTI YKSIN

Rakastamme teknologiaa, koska se tekee asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme elämästä helpompaa. Onko sinulla koodaustaustaa tai hyödynnätkö tekoälyä? Erinomaista! Oletko missannut ne tähän mennessä? Ei haittaa! Meillä opit ymmärtämään koodia ja hyödyntämään tekoälyä päivittäisessä työssäsi.

Tiimit

Web Analytics

Web-analyytikkomme auttavat asiakkaita tekemään dataan perustuvia päätöksiä online-markkinoinnin ja myynnin kehittämiseksi sekä tulosten parantamiseksi.

Tutustu tiimiin

SEO

SEO-konsulttimme keskittyvät parantamaan asiakkaidemme sivustojen orgaanista näkyvyyttä ja konversioita toimenpidesuosituksien avulla.

Tutustu tiimiin

Paid Search

Paid Search -konsulttimme työskentelevät monipuolisesti asiakkaiden Google Ads -tilien kehittämisen ja optimoinnin parissa, osana laajempaa liiketoiminnan kehittämistä.

Tutustu tiimiin

Programmatic

Programmatic-konsultimme luovat asiakkaille arvoa suunnittelemalla ja operoimalla ohjelmallista mainontaa, analysoimalla tuloksia ja kehittämällä strategista liiketoimintaa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Tutustu tiimiin

Paid Social

Paid Social -konsultimme luovat asiakkaille arvoa suunnittelemalla ja operoimalla some-mainontaa, analysoimalla tuloksia ja tarjoamalla kehityssuosituksia yhteistyön kautta.

Tutustu tiimiin

Administration

Administration-tiimissämme on erilaisia liiketoiminnan ohjaamiseen liittyviä rooleja, joiden avulla varmistamme yrityksen sujuvan liiketoiminnan ja tuemme konsultteja heidän päivittäisessä työssään.

Tutustu tiimiin

Ura OIKIOlla

Tutustu avoimiin työpaikkoihin, tiimeihin ja kulttuuriin urasivustollamme.

Mm. heidän kanssaan teemme töitä

Kulttuurimme kulmakivet

Alan johtavaa syväosaamista

Asiantuntijamme edustavat oman osaamisalueensa terävintä kärkeä. Kaikessa ei voi olla paras ja siksi asiantuntijamme erikoistuvat olemaan parhaita. Syväosaamisalueensa lisäksi kaikki hallitsevat meillä web-analytiikan.

Intohimona jatkuva oppiminen

Asiantuntijoitamme yhdistää palava halu oppia lisää ja intohimoinen suhtautuminen web-analytiikkaan ja digitaaliseen markkinointiin. Useimmilla asiantuntijoillamme on myös omia digitaalisen markkinoinnin projekteja työn ulkopuolella.

Et ole nörtti yksin

Taustamme on poikkeuksellisen tekninen ja arvostamme halua kasvattaa teknistä osaamistasi. Uskomme, että tekninen osaaminen auttaa sinua ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia ja kehittämään skaalautuvia ideoita.

Asiakas edellä

Kaikkia päätöksiämme ohjaavat asiakkaan edun priorisointi. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa kuin olisimme osa heidän tiimiä ja kohtelemme heidän liiketoimintaa kuin se olisi omamme.

Itseohjautuvuus

Emme kaipaa manageroitavia, vaan rakentajahenkisiä asiantuntijoita, jotka osaavat tehdä itse päätöksiä. Meillä kaikki oikiolaiset osallistuvat päätöksentekoon ja OIKIOn kehittämiseen.

Hauskanpito

Työnteon täytyy olla hauskaa eikä se saa haitata vapaa-aikaa. Pidämme yhdessä hauskaa myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Tutustu OIKIOn arvoihin

Lue lisää