Programmatic Consultant

Etsimme nyt kasvua jatkavaan asiantuntijatoimistoomme Helsinkiin digitaalisen mainonnan asiantuntijaa, joka haluaa keskittyä ohjelmalliseen display ja video -mainontaan.

Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden vaikuttaa työympäristöösi

Työ on iso osa meidän jokaisen elämää. Tästä syystä me haluamme luoda OIKIOsta työpaikan, josta emme halua lähteä. Myös sinä voit aidosti vaikuttaa meillä oman työpaikkasi viihtyvyyteen.

Nopean kehityspolun alan parhaimpien osaajien joukkoon

Uskomme erikoistumiseen ja syväosaamiseen. Kannustamme kaikkia asiantuntijoitamme jatkuvaan opiskeluun ja tuemme oppimista viikoittaisilla esityksillä, kerhoilla, sparraussessioilla ja henkilökohtaisilla koulutusbudjeteilla.

Työympäristö

Intohimoiset ja hauskat työkaverit

Innokkuus ja hauskuus ovat asiakkaidemme palaute tiimiläisistämme. Kehitämme osaamistamme isolla draivilla ja väleihin saa ja pitää heittää joskus tyhmiä vitsejä.

Tulevia tiimiläisiäsi

Jo rekryprosessista lähtien meininki on ollut ihan huippua täällä OIKIOlla. Minua itseäni kiinnostaa esimerkiksi web-analytiikan ja konversio-optimoinnin osaamisen syventäminen ja se onkin ollut hienoa, että täällä on alan parhaimpia asiantuntijoita, jotka opettavat ja jeesaavat asiassa kuin asiassa. Töitä tehdään suurella sydämellä unohtamatta hauskanpitoa, joka saattaa koostua vaikkapa lautapeli-illoista tai chilien maistelusta.

Selja Selenius, Lead Programmatic Consultant

Hakeuduin OIKIOlle töihin, koska haluan tehdä töitä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. OIKIO on tarjonnut minulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työssäni. Asiantuntijaroolin lisäksi olen päässyt laajentamaan osaamistani sekä palvelualueen kehittämisen että tiiminvetäjän tehtävissä. Parasta täällä on kuitenkin työkaverit, joista saan älyttömästi virtaa arkeen. Tästä porukasta on helppo pitää ja sen näkisin myös yhtenä syynä toimiviin asiakassuhteisiin.

Mikko Hirvonen, Head of Paid Social & Programmatic

Hae tiimiin tästä

Uusi pop-up ikkuna aukeaa, kun klikkaat nappia.

Työskentelemme kunnianhimoisten yritysten kanssa

Millaista Programmatic Consultantin työ on OIKIOlla?

Tässä tehtävässä pääset pääasiassa suunnittelemaan, operoimaan ja kehittämään asiakkaidemme ohjelmallisesti ostettua display ja video-mainontaa. Vastuullasi on asiakkaidemme online-mainonnan suunnittelu, trafikointi, operointi ja raportointi. 

Arkeesi kuuluu myös web-analytiikka, sillä tehtävämme on kehittää asiakkaidemme päätöksentekoa dataohjautuvaksi. Web-analytiikan osaamistasi tuetaan mm. joka viikko järjestettävällä analytiikkakerholla. Toimintakulttuuriimme kuuluu myös jatkuva oppiminen ja kollegojen auttaminen.

Haluat kantaa asiakasvastuuta ja sinua motivoi ennen kaikkea oppiminen sekä asiakastyön tulokset. Ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa ja strateginen suunnittelu ei tuota sinulle ongelmia. Haluamme sinut tiimiimme tuomaan uutta näkemystä, jakamaan osaamistasi ja opettamaan asiakkaitamme.

Huolehdimme jokaisen asiantuntijamme sopivasta työkuormasta, sillä haluamme asiantuntijoidemme pystyvän keskittymään asiakkuuksiinsa ja tekemään heille poikkeuksellisen erinomaista työtä.

Mitä odotamme Programmatic Consultantilta?

Programmatic Consultant on ohjelmallisen ostamisen asiantuntija, joka pystyy itsenäisesti suunnittelemaan, operoimaan ja kehittämään asiakkaidemme ohjelmallisesti ostettua display ja video -mainontaa.

Odotamme ennen kaikkea:

 • Vähintään 1,5 vuoden työhistoriaa ohjelmallisen display-mainonnan parista
 • Kokemusta eri ostojärjestelmistä (Adform, DV360 jne.)
 • Kokemusta web-analytiikkatyökaluista (mm. Google Analytics ja Google Tag Manager)
 • Excel / Google Sheets -osaamista
 • Intohimoista suhtautumista digitaaliseen markkinointiin
 • Itsenäistä, oma-aloitteista sekä huolellista työotetta
 • Kykyä esittää omia näkemyksiä ja argumentoida vakuuttavasti yritysjohdolle
 • Halua kantaa projekti- ja asiakkuusvastuuta

Eduksi katsomme seuraavia asioita:

 • Kokemusta some-mainonnasta
 • Kielitaitoa, erityisesti ruotsi (suomi ja englanti ovat välttämättömiä)
 • Kaupallisia tai teknisiä korkeakouluopintoja

Kun haet meille töihin…

Käyt läpi kolme kierrosta:
1 Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme, että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, niin saat tehtäväksesi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät vastaavat oikeita asiakkailta tulevia toimeksiantoja.
2 Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävillä kartoitamme tyypillisesti lähtötasoa, substanssiosaamista, kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä erityisesti soveltuvuutta tuleviin työtehtäviin.
3 Kolmannella kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa mitä oikea arjen tekeminen tarkoittaa OIKIOlla. Tarkotuksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.