Web Analyst

Tee töitä ja kehity Suomen intohimoisimpien web-analyytikkojen ja haastavimpien asiakkuuksien parissa. Meillä web-analytiikka on kaiken tekemisen keskiössä, joten pääset erityisesti tekemään tiimityötä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden vaikuttaa työympäristöösi

Työ on iso osa meidän jokaisen elämää. Tästä syystä me haluamme luoda OIKIOsta työpaikan, josta emme halua lähteä. Myös sinä voit aidosti vaikuttaa meillä oman työpaikkasi viihtyvyyteen.

Nopean kehityspolun alan parhaimpien osaajien joukkoon

Uskomme erikoistumiseen ja syväosaamiseen. Kannustamme kaikkia asiantuntijoitamme jatkuvaan opiskeluun ja tuemme oppimista viikoittaisilla esityksillä, kerhoilla, sparraussessioilla ja henkilökohtaisilla koulutusbudjeteilla.

Intohimoiset ja hauskat työkaverit

Innokkuus ja hauskuus ovat asiakkaidemme palaute tiimiläisistämme. Kehitämme osaamistamme isolla draivilla ja väleihin saa ja pitää heittää joskus tyhmiä vitsejä.

Tulevia tiimiläisiäsi

OIKIOssa parasta on työkaverit. Meillä on täällä paljon tolkun ihmisiä ja myös propellipäitä. Tän porukan kanssa ollaan yhdessä rakennettu loistava työpaikka, johon on mukava tulla joka aamu (paitsi viikonloppusin ja etäpäivinä ja jos on lomalla tai kipeenä).

Aleksi Rastas, Lead Web Analyst

OIKIOlla hienoin asia on, että jokainen homma tehdään aina vähän paremmin kun kukaan osaisi odottaa. Jokaisesta asiasta löytyy omat timantinkovat asiantuntijansa ja aina tarvittaessa saa apua.

Jyri Vuorinen, Tech Lead & Senior Web Analyst

OIKIOlla jokaisella on mahdollisuus kehittyä juuri niin nopeasti kuin itse haluaa. On parasta katsoa muiden OIKIOlaisten kehitystä, innostua siitä ja jatkuvasti muuttuvasta alasta, joka vie jatkuvasti uusiin mielenkiintoisiin haasteisiin. Meillä voi myös vitsailla ja ottaa rennosti, joka on itselleni tärkeää.

Ilpo Ryynänen, Senior Web Analyst

Hae tiimiin tästä

Uusi pop-up ikkuna aukeaa, kun klikkaat nappia.

Mahdollisuutesi työskennellä alan johtavien brändien kanssa

Millaista Web Analystin työ on OIKIOlla?

Web Analystin työ meillä on muiden auttamista ja saamme omat digitaalisen mainonnan ja SEO-asiantuntijamme näyttämään hyvältä.

Teemme teknisiä seurannan asennuksia, luomme oivaltavia markkinoinnin ja myynnin dashboardeja ja autamme asiakkaitamme tekemään dataperustaisia päätöksiä online-markkinoinnin ja -myynnin kehittämiseksi ja tulosten parantamiseksi.

Paikkansa ansaitsevan Web Analystin työhön kuuluu mm. online-asiakastutkimuksia, konversiota parantavien hypoteesien kehittämistä, Google / Adobe Analytics -datan analysointia, teknisiä implementointeja seurantojen asettamiseksi, digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden hallintaa ja konkreettisten toimenpiteiden tekemistä suoraan verkkosivustoille.

Odotamme Web Analystiltä

Web Analystin työ sopii parhaiten analyyttisille moniosaajille, jotka nauttivat asiakkaiden ja muiden OIKIOn tiimien kanssa työskentelystä.

Odotamme Web Analystiltä ennen kaikkea:

 1. Vähintään 1-2 vuoden kokemusta samantyyppisistä tehtävistä
 2. Proaktiivisuutta niin asiakkaiden kuin OIKIOn tiimien ja tiimiläisten suhteen.
 3. Kykyä esiintyä ja kertoa omista näkemyksistä asiakkaille.
 4. Ymmärrystä useasta digitaalisen markkinoinnin kanavasta.
 5. Kriittistä silmää datan laadulle ja verkkosivustojen kehitykselle.
 6. Jatkuvaa uuden oppimista ja sen jakamista muille tiimiläisille.
 7. Halua kehittää OIKIOn toimintatapoja CRO:n ja web-analytiikan suhteen.

Eduksi katsomme seuraavia asioita:

 1. Taustaa koodaamisesta.
 2. Kokemusta graafisesta työstä.
 3. Kokemusta projektinhallinnasta ja myyntityöstä.
 4. Hyvää englanninkielen kirjallista ja suullista osaamista.
 5. Näkemystä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehittymisestä yleisesti.
 6. Kokemusta työkaluista kuten
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Adobe Analytics
  • Adobe Target
  • Hotjar
  • Visual Website Optimizer
  • Optimizely
  • Google Optimize
  • Hubspot

Kun haet meille töihin…

Käyt läpi kolme kierrosta:
1 Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme, että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, niin saat tehtäväksesi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät vastaavat oikeita asiakkailta tulevia toimeksiantoja.
2 Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävillä kartoitamme tyypillisesti lähtötasoa, substanssiosaamista, kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä erityisesti soveltuvuutta tuleviin työtehtäviin.
3 Kolmannella kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa mitä oikea arjen tekeminen tarkoittaa OIKIOlla. Tarkotuksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.

Liity tiimiimme