Technopolis Oyj valitsi OIKIOn digitaalisen markkinoinnin kansainväliseksi kumppaniksi

Technopolis Oyj ja OIKIO Digital Performance Agency Oy aloittavat yhteistyön kansainvälisessä digitaalisessa markkinoinnissa. Yhteistyössä OIKIO aloittaa kehittämään Technopoliksen verkkopalveluiden analytiikkaa, hakukonelöydettävyyttä ja online-mainontaa.

Kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö Technopolis Oyj aloitti yhteistyön OIKIO Digital Performance Agencyn kanssa. Suomen lisäksi yhteistyö kattaa Technopoliksen koko toiminta-alueen, johon kuuluu Venäjä, Viro, Liettua, Ruotsi ja Norja.

”Toimitilapäätös yrityksissä syntyy vahvasti digitaalisen jalanjäljen perusteella. Olemme tehneet töitä päämäärätietoisesti digitaalisen murroksen hyödyntämisessä, sillä haluamme olla tässä edelläkävijöitä. Valitsimme OIKIOn, koska halusimme kumppanin, joka on erityisen vahva analytiikassa ja hakukoneissa. Meidät vakuutti OIKIOn auditointivaiheen näkemykset ja ratkaisuehdotukset. Myös OIKIOn lähestymistapa kansainväliseen tekemiseen ja toimistojen väliseen yhteistyöhön vastaa toiveitamme”, sanoo Technopoliksen markkinointijohtaja Karri Hautanen.

”Technopoliksen kanssa aloitettava yhteistyö on meille erittäin mielenkiintoinen ja merkittävä asiakasvoitto. Lähdemme todella innoissamme lunastamaan Karrin ja koko hänen tiiminsä odotuksia. Auditointien myötä uskomme, että pystymme saavuttamaan nopeasti todennettavia tuloksia ja tuomaan uuden vaihteen digitaaliseen markkinointiin, toteaa Niilo Relander, joka toimii OIKIOn toimitusjohtajana.

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen menestykseen kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 50 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin. Katso Technopoliksen vapaat toimitilat!

OIKIO rakentaa digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä ja tarjoaa sparraus- ja operointitukea suurille B2C- ja B2B -yrityksille. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, konversio-optimointiin, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaat ovat Pohjoismaista ja Lontoosta.

Lisätietoja:
Niilo Relander
CEO, Partner
+358 40 571 2888
niilo@oikio.fi
www.oikio.fi

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.