Junior PPC Consultant

Onko sinulla jo taustaa hakusanamainonnasta? Haluatko kasvaa yhdeksi alan parhaista osaajista? Tule mukaan Helsinkiin nopeasti kasvavaan asiantuntijatoimistoomme, jossa osaamisesi kehittämiseen panostetaan ja henkilökohtaiset kasvumahdollisuudet ovat suuret!

Työpaikan kuvaus

Millaista Junior PPC Consultantin työ on OIKIOlla?

Pääset työskentelemään yhteen Suomen kysytyimmistä hakusanamainonnan tiimeistä, jossa suunnittelet, operoit ja kehität asiakkaillemme hakusanamainontaa. Työssäsi pääset myös jatkuvasti auditoimaan mainostilejä, suunnittelemaan mainostilien rakenteita ja operointilogiikoita sekä hyödyntämään ja luomaan alan uusimpia käytäntöjä.

Taustaltasi voisit olla äskettäin valmistunut ja jo hieman työkokemusta kartuttanut. Sinulla on noin vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista, erityisesti hakusanamainonnasta. Olet työskennellyt jossakin alan asiantuntijatoimistossa, suunnittelijana mediatoimistossa tai sinulla on freelancer-tausta. Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin suurta intohimoa digitaalista liiketoimintaa kohtaan ja valtavaa halua kasvaa alan parhaimpien joukkoon.

Ajattelet, kirjoitat ja esiinnyt sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Haluat oppia joka päivä uutta ja olet valmis panostamaan osaamisesi kehittämiseen. Olet luonteeltasi analyyttinen ja harjaantunut argumentoimaan näkemyksiäsi.

Tukenasi on muiden oikiolaisten lisäksi lauma intohimoisia mainonnan tekijöitä, joita jokaista ohjaa halu tehdä asioita jatkuvasti paremmin, tehokkaammin ja isommin. Olet luonteeltasi itseohjautuva, mutta arvostat myös muiden näkemystä ja kokemusta.

Autamme sinua kasvamaan mahdollisimman nopeasti suurempiin saappaisiin ja tavoitteenamme on tehdä sinusta yksi alan parhaimpia hakusanamainonnan osaajia. Meillä saat vastuuta ja pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Työskentelemme kunnianhimoisten yritysten kanssa

Odotamme PPC Consultantilta

PPC Consultant on Google Ads-mainonnan analyyttinen osaaja, joka pystyy kommunikoimaan suosituksiaan ja ideoitaan asiakkaille ja muille oikiolaisille.

Odotamme ennen kaikkea:

  1. Noin 0,5-1v työhistoriaa hakusanamainonnan ja web-analytiikan parista
  2. Itseohjautuvaa, proaktiivista ja innostunutta asennetta
  3. Nälkää kasvaa alan parhaimpien osaajien joukkoon ja tehdä huipputuloksia asiakkaillemme

Eduksi katsomme seuraavia asioita:

  1. Kokemusta laajemmin online-mainonnasta
  2. Kielitaito, erityisesti Ruotsi (englanti välttämätön)
  3. Kokemus esimerkiksi affiliate-julkaisijana, nettisivujen tekijänä tai oman blogin pyörittämisestä

Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden vaikuttaa työympäristöösi

Työ on iso osa meidän jokaisen elämää. Tästä syystä me haluamme luoda OIKIOsta työpaikan, josta emme halua lähteä. Myös sinä voit aidosti vaikuttaa meillä oman työpaikkasi viihtyvyyteen.

Nopean kehityspolun alan parhaimpien osaajien joukkoon

Uskomme erikoistumiseen ja syväosaamiseen. Kannustamme kaikkia asiantuntijoitamme jatkuvaan opiskeluun ja tuemme oppimista viikoittaisilla esityksillä, kerhoilla, sparraussessioilla ja henkilökohtaisilla koulutusbudjeteilla.

Intohimoiset ja hauskat työkaverit

Innokkuus ja hauskuus ovat asiakkaidemme palaute tiimiläisistämme. Kehitämme osaamistamme isolla draivilla ja väleihin saa ja pitää heittää joskus tyhmiä vitsejä.

Tulevia tiimiläisiäsi

Päätin liittyä OIKIOn leiriin nähtyäni millaista huippuosaamista talossa on, ja myös sen perusteella miten OIKIOta johdetaan. Meillä on huipputiimi kasassa, joiden kanssa on hauska tehdä töitä joka päivä. Meillä on myös Suomen suurimpia ja mielenkiintoisimpia yrityksiä asiakkainamme, joka johtaa siihen, että työ on aina mielenkiintoista. Tylsää päivää ei ole. Tämän lisäksi aina silloin tällöin tulee lisäohjelmaa kuten esim. Star Wars -elokuvan katsominen keskellä päivää.

Tulin alun perin OIKIOlle, koska halusin oppia hakukonemainontaa ja verkkoanalytiikkaa alan parhailta tekijöiltä. Oikiolaiset suhtautuvat työhönsä intohimoisesti, mutta eivät liian vakavasti. OIKIOlla voi oppia jatkuvasti uutta ja kehittää itseään huipputyyppien kanssa. Myös kuukausittaiset pizzaperjantait ja spontaanit Star Wars -excut ovat plussaa.

Kun haet meille töihin…

Käyt läpi kolme kierrosta:
1 Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme, että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, niin saat tehtäväksesi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät vastaavat oikeita asiakkailta tulevia toimeksiantoja.
2 Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävillä kartoitamme tyypillisesti lähtötasoa, substanssiosaamista, kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä erityisesti soveltuvuutta tuleviin työtehtäviin.
3 Kolmannella kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa mitä oikea arjen tekeminen tarkoittaa OIKIOlla. Tarkotuksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.

Liity tiimiimme