Junior Paid Search Consultant

Onko sinulla jo taustaa hakusanamainonnasta? Haluatko kasvaa yhdeksi alan parhaista osaajista? Tule mukaan Helsinkiin nopeasti kasvavaan asiantuntijatoimistoomme, jossa osaamisesi kehittämiseen panostetaan ja henkilökohtaiset kasvumahdollisuudet ovat suuret!

Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden vaikuttaa työympäristöösi

Työ on iso osa meidän jokaisen elämää. Tästä syystä me haluamme luoda OIKIOsta työpaikan, josta emme halua lähteä. Myös sinä voit aidosti vaikuttaa meillä oman työpaikkasi viihtyvyyteen.

Nopean kehityspolun alan parhaimpien osaajien joukkoon

Uskomme erikoistumiseen ja syväosaamiseen. Kannustamme kaikkia asiantuntijoitamme jatkuvaan opiskeluun ja tuemme oppimista viikoittaisilla esityksillä, kerhoilla, sparraussessioilla ja henkilökohtaisilla koulutusbudjeteilla.

Intohimoiset ja hauskat työkaverit

Innokkuus ja hauskuus ovat asiakkaidemme palaute tiimiläisistämme. Kehitämme osaamistamme isolla draivilla ja väleihin saa ja pitää heittää joskus tyhmiä vitsejä.

Tulevia tiimiläisiäsi

Päätin liittyä OIKIOn tiimin, koska haluan viettää työaikani kiinnostavien asiakkuuksien parissa, joissa yhteistyö asiakkaan kanssa on hedelmällistä ja joiden kehittämiseen minulle on varattu riittävästi aikaa. Minulle kiinnostava asiakkuus yleensä tarkoittaa isompaa yritystä, jossa tarve on ymmärtää kokonaisuuksia - näitä OIKIOlla on. OIKIOlla on myös todella kehittävä työskentely-ympäristö ja jokainen pääsee oppimaan valtavasti kaikista OIKIOn palveluista alan kärkiosaajilta aktiivisen tiedonjaon myötä. Tiedonjanoiselle ja kehittymishaluiselle OIKIO on mitä parhain paikka. Vajaassa vuodessa myös pingistaidot ovat kehittyneet kovaa vauhtia toimistolla. :)

Jaani Saulamaa, Lead Paid Search Consultant

OIKIOlle saapumisen vetovoimatekijöinä toimivat erityisesti mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten asiakasyritysten sekä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Huippukorkea digitaalisen markkinoinnin kanavien ja web analytiikan osaaminen, korkea yhteishenki ja OIKIOn edistyneet tavat tehdä asioita tekivät heti suuren vaikutuksen. Oman substanssiosaamisen jatkuva kehittäminen OIKIOlla on paitsi haastavaa mutta myös erittäin innostavaa!

Hae tiimiin tästä

Uusi pop-up ikkuna aukeaa, kun klikkaat nappia.

Työskentelemme kunnianhimoisten yritysten kanssa

Työpaikan kuvaus

Millaista Junior PPC Consultantin työ on OIKIOlla?

Pääset työskentelemään yhteen Suomen kysytyimmistä hakusanamainonnan tiimeistä, jossa suunnittelet, operoit ja kehität asiakkaillemme hakusanamainontaa. Työssäsi pääset myös jatkuvasti auditoimaan mainostilejä, suunnittelemaan mainostilien rakenteita ja operointilogiikoita sekä hyödyntämään ja luomaan alan uusimpia käytäntöjä.

Taustaltasi voisit olla äskettäin valmistunut ja jo hieman työkokemusta kartuttanut. Sinulla on noin vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista, erityisesti hakusanamainonnasta. Olet työskennellyt jossakin alan asiantuntijatoimistossa, suunnittelijana mediatoimistossa tai sinulla on freelancer-tausta. Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin suurta intohimoa digitaalista liiketoimintaa kohtaan ja valtavaa halua kasvaa alan parhaimpien joukkoon.

Ajattelet, kirjoitat ja esiinnyt sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Haluat oppia joka päivä uutta ja olet valmis panostamaan osaamisesi kehittämiseen. Olet luonteeltasi analyyttinen ja harjaantunut argumentoimaan näkemyksiäsi.

Tukenasi on muiden oikiolaisten lisäksi lauma intohimoisia mainonnan tekijöitä, joita jokaista ohjaa halu tehdä asioita jatkuvasti paremmin, tehokkaammin ja isommin. Olet luonteeltasi itseohjautuva, mutta arvostat myös muiden näkemystä ja kokemusta.

Autamme sinua kasvamaan mahdollisimman nopeasti suurempiin saappaisiin ja tavoitteenamme on tehdä sinusta yksi alan parhaimpia hakusanamainonnan osaajia. Meillä saat vastuuta ja pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Odotamme Junior PPC Consultantilta

Junior PPC Consultant on Google Ads-mainonnan analyyttinen osaaja, joka pystyy kommunikoimaan suosituksiaan ja ideoitaan asiakkaille ja muille oikiolaisille.

Odotamme ennen kaikkea:

  1. Noin 0,5-1v työhistoriaa hakusanamainonnan ja web-analytiikan parista
  2. Itseohjautuvaa, proaktiivista ja innostunutta asennetta
  3. Nälkää kasvaa alan parhaimpien osaajien joukkoon ja tehdä huipputuloksia asiakkaillemme

Eduksi katsomme seuraavia asioita:

  1. Kokemusta laajemmin online-mainonnasta
  2. Kielitaito, erityisesti Ruotsi (englanti välttämätön)
  3. Kokemus esimerkiksi affiliate-julkaisijana, nettisivujen tekijänä tai oman blogin pyörittämisestä

Kun haet meille töihin…

Käyt läpi kolme kierrosta:
1 Ensimmäisellä haastattelukierroksella tutustumme molemmin puolin ja varmistamme, että meillä on oikeat edellytykset jatkaa rekrytointiprosessia. Jos rekrytointikeskusteluja jatketaan ensimmäiseltä kierrokselta, saat tehtäväksesi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävät vastaavat oikeita asiakkailta tulevia toimeksiantoja.
2 Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtävät. Ennakkotehtävillä kartoitamme tyypillisesti lähtötasoa, substanssiosaamista, kykyä ymmärtää syy- ja seuraussuhteita ja hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä erityisesti soveltuvuutta tuleviin työtehtäviin.
3 Kolmannella kierroksella tapaat tulevan tiimisi esimerkiksi lounaalla tai after work -hengessä. Pääset tapaamaan mahdollisia uusia työkavereitasi ja juttelemaan tiimiläisten kanssa millaista arki OIKIOlla on. Tarkoituksena on nähdä miten sovit kulttuuriimme ja osaksi tiimiä. Lopullisen rekrytointipäätöksen meillä tekevät mahdolliset uudet työkaverisi tiimistäsi.