Henri Lehmusto

Paid Search Consultant

KERRO LYHYESTI ITSESTÄSI

Olen digimarkkinoinnista kiinnostunut espoolainen konsultti, joka on erityisesti innostunut Google-mainonnasta ja sen optimoinnista. Matkani varrella olen kehittänyt osaamistani erilaisissa markkinoinnin koulutusohjelmissa ja työtehtävissä. Työskentelen asiakkuuksien kanssa yhdessä sparraten ja toimintaa kehittäen. Digimarkkinoinnin lisäksi olen kiinnostunut myös rahoitusmarkkinoista ja seuraan laajasti maailmantalouden tapahtumia. Yritysmaailmassa minua kiehtovat uudet innovaatiot ja liiketoimintamallit. Vapaa-ajalla pelailen strategiapelejä, lautapelejä, luen romaaneja sekä kuuntelen äänikirjoja milloin mistäkin aiheesta. Olen myös innokas liikkuja ja minut voi pyytää aina mukaan padel-peleihin.

MIKSI OLET DIGITAALISEN MARKKINOINNIN KONSULTTI?

Pidän digimarkkinoinnin kehittämisestä, koska se on analyyttisen ja luovan työn yhdistelyä. Ostopolkujen kehittäminen, kuluttajakäyttäytymisen ymmärtäminen sekä markkinointi-investointien suunnittelu ja optimointi tarjoavat mielenkiintoisia haasteita ja tehtäviä.

Ennen OIKIOn pestiä työskentelin Digital Media Specialistina sekä Inbound-markkinoijana. Minulla on taustaa varsin erilaisista asiakkuuksista eri toimialoilla. Google Ads ja Facebook -mainonnan suunnittelun ja toteutuksen lisäksi minulla on runsaasti kokemusta sisällöntuotannosta ja sisältöjen hakukoneoptimoinnista.

Pyrin tuottamaan laadukasta mainontaa kaikissa kanavissa ja tuomaan asiakastyössä esille hyödyllisimmät ja relevanteimmat tulokset.

MISTÄ AMMATILLISESTA SAAVUTUKSESTA OLET YLPEÄ?

Olen ylpeä ja kiitollinen siitä, että vuosien varrella olen uskaltanut kokeilla työurallani erilaisia rooleja yrittäjästä työntekijään ja pystynyt etenemään haluamaani suuntaan. Erilaisten pestien ja kokemusten myötä olen kasvanut digimarkkinoinnin asiantuntijaksi. Olen myös ylpeä luomistani kestävistä ja tyytyväisistä asiakassuhteista.

MITÄ AMMATILLISIA HAAVEITA SINULLA ON?

Tavoittelen ammatillisesti tasaista kehitystä digimarkkinoinnin saralla, erityisesti Google-mainonnan parissa. Toimiala kehittyy nopeasti ja on tärkeää tuntea uusimmat trendit eri alustoilla ja keskittyä jatkuvaan oppimiseen. Yksi kiinnostava aihealue olisi kehittää osaamistani lisää tietokantojen ja koodauksen saralla.