OIKIO valittiin mukaan Googlen Elevator -kasvukiihdytysohjelmaan

Lukuaika min

Google on kutsunut OIKIO Digital Performance Agencyn mukaan Google Elevator Nordics 2019 -ohjelmaan.

Ohjelma on suunniteltu Google Partners -toimistoille, jotka ovat osoittaneet merkittävää kasvupotentiaalia. Ohjelma järjestetään ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa ja mukaan valittiin 20 asiantuntijatoimistoa.

Google Elevator Nordics -ohjelma on Googlen järjestämä kasvukiihdystysohjelma valituille Google Partners toimistoille. Ohjelman tarkoitus on auttaa vakiintuneita, vahvaa kasvua osoittaneita ja merkittävää kasvupotentiaalia omaavia toimistoja kasvattamaan liiketoimintaansa. Ohjelma sisältää liiketoiminnan strategista suunnittelua, valmennusta ja sparrailua kokeneiden strategiakonsulttien, yrittäjien ja organisaatiosuunnittelijoiden kanssa.

Ohjelmaan on valittu mukaan 20 asiantuntijatoimistoa Pohjoismaista ja valtaosa mukaan valituista toimistoista tulee Ruotsista. Suomesta ohjelmaan on valittu OIKIOn lisäksi mukaan Arvo Partners.

”Arvostamme suuresti, että tärkein päämiehemme tukee meidän nopeaa ja kannattavaa kasvuamme myös liikkeenjohdon näkökulmasta. 1,5 vuotta sitten saimme kokeneen hallituksen ohjaamaan strategiatyötämme ja nyt hallitustyöskentelyn lisäksi saamme strategiatyöhömme tukea Googlelta ja Googlen kumppaneilta. Läheiset suhteet Googlen kanssa ovat erittäin tärkeitä meille ja asiakkaillemme, sanoo OIKIOn Head of PPC Juha Viherväs.

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, LähiTapiola, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Suomalainen Kirjakauppa ja YIT. OIKIO työllistää +20 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 92 sekä Vuoden toimisto 2018 ja 2019 -tutkimuksien voitot teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

 

Juha Viherväs

Advisor

Olen intohimoinen hakumainonnan tekijä ja asiakkaiden verkkoliiketoiminnan kehittäjä lähes yhdeksän vuoden kokemuksella. Olen erikoistunut suuren kokoluokan mainostileihin sekä kansainväliseen hakumainontaan. Kehitän aktiivisesti toimialalle uusia työkaluja ja käytäntöjä.