Syksyn uudet oikiolaiset

Lukuaika min

Syksyllä joukkoomme on liittynyt neljä uutta oikiolaista ja etsimme aktiivisesti jo seuraavia vahvistuksia.

Tämän vuoden aikana olemme rekrytoineet jo kahdeksan uutta oikiolaista ja heistä neljä on nyt syksyllä liittynyt joukkoomme. Rekrytointien myötä kaikki kolme asiantuntijatiimiämme ovat vahvistuneet ja jokainen osaamisalueemme on hyvässä kasvussa. Toteutuneiden rekrytointien lisäksi etsimme aktiivisesti seuraavia vahvistuksia tiimeihimme. Tutustu uusiin oikiolaisiin ja katso myös avoinna olevat haut!

 

Essi Martevo

Essi Martevo liittyi meidän SEO-tiimiin elokuussa. Essi on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi ja työskennellyt hakukoneoptimoinnin parissa edeltävät vuodet Marketing Clinicillä. Essin vahvuudet ovat erityisesti sisältöjen optimoinnissa ja nyt fokuksessa teknisen osaamisen syventäminen. Tutustu tästä Essiin tarkemmin! 

 

Iiris Lagus

Iiris Lagus aloitti konsulttina meidän SEO-tiimissä syyskuussa. Iiris on asunut edeltävät neljä vuotta Lontoossa, josta hänellä on kokemusta niin agency- kuin in-house-rooleista. Iiriksen viimeisin työtehtävä oli SEO Team Lead Hostelworldilla. Iiris vahvistaa erityisesti SEO-tiimin outreach- ja sisältöosaamista. Iiris on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta. Tutustu tästä Iirikseen tarkemmin!

 

Jaani Saulamaa

Jaani Saulamaa aloitti meillä PPC-konsulttina syyskuussa. Jaani siirtyi meille Mediashakelta SEM-konsultin ja tiiminvetäjän roolista. Jaani osoitti rekrytointiprosessimme aikana vahvaa hakumainonnan teoriaosaamista ja hän on myös innostunut asiakasvastaavan tehtävistä. Koulutukseltaan Jaani on laskentatoimen maisteri Lappeenrannan yliopistosta. Tutustu tästä Jaaniin tarkemmin!

 

Taru Paavola

Taru Paavola liittyy meidän Data & Programmatic -tiimiin Junior Paid Social & Programmatic -konsultin roolissa marraskuusta alkaen. Taru on äskettäin valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Oulun yliopistosta. Valmistumisen jälkeen Taru on työskennellyt Oulun Energialla digimarkkinoinnin parissa. 

 

Nyt erityisesti haussa: Junior PPC Consultant

Meillä on käynnissä jatkuvat haut kaikkiin rooleihin, mutta erityisesti etsimme tällä hetkellä hakusanamainonnasta innostunutta henkilöä, jolla on halua kasvaa todelliseksi syväosaajaksi. Katso tästä tarkempi ilmoitus!

 

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, LähiTapiola, Metso, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Suomalainen Kirjakauppa, Kesko ja YIT. OIKIO työllistää n. 25 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 92 sekä Vuoden toimisto 2018 ja 2019 -tutkimuksien voitot teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

 

Niilo Relander

Advisor

Olen kaupallisesti orientoitunut digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä. Alalla olen työskennellyt vuodesta 2007 ja viimeiset yhdeksän vuotta Suomen tunnetuimmissa web-analytiikkataloissa.